Лайфстайл

Хороскоп за 14 май

  14.05.2023 06:00             
Хороскоп за 14 май

Овен

Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза. asdasdas 'sadasd

Телец

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачта ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали...
 

Близнаци

За Вас денят ще се окаже много успешен и лек. Днес може да разчитате на своите подчинени, както и на доброволните си помощници. И едните и другите ще направят всичко възможно, за да Ви избавят от грижи и ангажименти. Вие само трябва да се разпореждате и на време да вдъхновявате своята малка армия за подвизи. Днес ще бъдете изключително романтични и без усилие ще привличате хората, нетърпеливи да скъсат оковите на ежедневието. За начало на сериозни отношения този ден не е най-подходящ, но ярките впечатления са Ви гарантирани.
 

Рак

Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.
 

Лъв

Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това , какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие. Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер. Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, нама да изпитате особени колебания.
 

Дева

Ако действате решително и бързо, може не само да постигнете успехи, а и да оставите конкурентите си много назад , спасявайки се така от опасността да Ви дишат във врата. Важно Ваше преимущество ще бъде умението Ви да се договаряте точно с тези, които трябва, като при това не проявявате прекомерна отстъпчивост, а и запазвате чувството си за собствено достойнство. Предстои Ви и едно сериозно изпитание - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите чувства могат да се възобновят?....
 

Везни

Денят е свързан с финансови загуби, неудачни постъпки и инвестиции. Склонни сте да харчите повече, отколкото можете да си позволите, а очакваните постъпления ще се бавят, така че положението може да бъде определено като незавидно. От гледна точка на работата, денят не е лош. Възможни са интересни делови предложения и срещи с хора, които са заинтересувани от сътрудничество с Вас. Втората половина на деня ще е свързана с романтични преживявания. През това време може да се зародят нови увлечения, а не е изключено и да се възродят стари привързаности. Стабилните двойки ще прекарат деня много приятно.
 

Скорпион

Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е много интересно време. От една страна трябва да поемете голяма отговорност, а от друга - такава ситуация Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и знания от хора, които са се утврърдили като добри специалисти във Вашата област. Възможна е голяма печалба от лотарията. В романтично отношение ще възникнат нови увлечения.
 

Стрелец

През първата половина на денонощието за Вас нараства риска за малки, но дразнещи неприятности. Не са изключени неприятности в резултат на невнимателно боравене с техника, или от преумора. Повишава се вероятността за разправия с обкръжаващите Ви, в това число с колегите, началството, родителите, децата или любимия човек. С важни работи може да се заемете през втората половина на денонощието. При това се препоръчва да не се захващате с мащабни мероприятия, а да се ограничите до неголеми задачи.
 

Козирог

През този ден около Вас могат да стават важни и значили събития, но съвсем не е задължително те да Ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се тадвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел. Най-голям успех може да очаквате в необичайните направления.
 

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.
 

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна - много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.