Лайфстайл

Хороскоп за 13 май

  13.05.2023 06:00             
Хороскоп за 13 май

Овен

Бъдете внимателни с изразите, когато беседвате с любимия човек. Днес той ще е склонен да разбира думите Ви по доста своеобразен начин и да си прави от тях наистина странни изводи, които няма да са подвластни на съществуващата логика.

Телец

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати дейности. Ако се захванете с каквото и да било , с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.
 

Близнаци

Не е желателно посещението на увеселителни заведения, а и пребиваването в шумна приятелска компания може да се откаже не толкова приятно, както сте си мислели. Оказвате се в центъра на внимание, но за съжаление това внимание съвсем не е дружелюбно. Зависниците се опитват колкото се може по-болно да Ви ухапят, сплетниците разпространяват възмутителни слухове и в резултат на всичко това от Вашето добро настроение няма да остане и следа. Но пък в компанията на своите близки хора ще се чувствате къде-къде по-спокойно и комфортно. Няма да бъде скучно: навярно ще се намерят и неща, които да са интересни за всички.
 

Рак

Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено много неща ще се случат не така, както са били планирани, а за Вас е изключително трудно да се приспособявате към някаква ситуация. Ще възникне напрежение в отношенията Ви с близките, а през първата половина на деня ще е почти невъзможно да стигнете до взаимно разбиране. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, така и плановете Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари интересни идеи и нестандартни решения .
 

Лъв

Вашите стари и верни приятели искат , тази вечер да прекарате времето с тях. За съжаление на Вас ще Ви се иска да приемете друго, много примамливо предложение в абсолютно нова и интересна компания. Единственият начин да убиете с един изстрел два заека е, да си отделите повече време и сили, за да успеете и тук и там. Ще съумеете ли да се справите с това? Разбира се! Нима има място за съмнение?
 

Дева

Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим... Ако нешо може да стане не както трябва, точно така и ще се случи. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!
 

Везни

Бъдете внимателни, когато пътувате, защото всяко пътуване може да бъде свързано с неприятни произшествия, конфликти и други сложни ситуации. Денят не е подходящ и за решаване на финансови въпроси, тъй като сте склонни да се „облягате” на неправилни разсъждения и изводи, а разумните съвети да игнорирате. Днес ще Ви бъде трудно да намерите общ език с близките си и това ще е поради факта, че не чувате никого другиго, освен себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подходяща за посещение на светски мероприятия.
 

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.
 

Стрелец

Това, че противоположностите се привличат, далеч не винаги е вярно,но бихте могли да забележите в компанията, в която се движите, възникващо привличане между двама различни, но самотни в този момент хора. Оказва се, че сте в положение , когато трябва да решите, дали да се отдалечите и да ги оставите на саме в една стая, или напротив, да се постараете да ги разделите. Помислете как изглежда ситуацията от гледна точка на участниците в нея, и се опитайте да разберете, до колко те са заинтересувани един от друг. Доверете се на своята интуиция, и ако сте готови да помогнете на тези две сърца да се съединят, направете го!
 

Козирог

Някой от по-възрастните Ви роднини или авторитетни хора, които от известно време е наблюдавал Вашите действия, се готви да Ви каже, че се справяте отлично. Това е вярно, особено ако се има предвид сложната ситуация, която без усилие сте успели да преодолеете. Не трябва да игнорирате новите и интересни хора, които ще се срещат с Вас днес. Срещите с тях са подарък от Луната, която иска да Ви отдалечи от всички трудности и въобще от всичко, което може да бъде за Вас неприятно.
 

Водолей

Голямо ще бъде желанието на Вашия любим човек днес да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и никъде да не Ви пуска. Няма да е много лесно да изпълните тази молба, но явно си струва да опитате.
 

Риби

Рибите са готови за решителни действия, но, за съжаление, обстоятелствата изискват съвсем друго поведение . Необходимо е да се затаите и само да наблюдавате внимателно всичко, което става наоколо. Колкото по-незабележими сте днес - толкова по-добе. При запознанствата (особено романтичните), трябва да сте изключително предпазливи: на пътя Ви ще се окаже много опасна особа. Ако по природа не сте склонни към афери и интриги, избягвайте всякакви двусмислени ситуации, говорете открито и избирайте най-прекия път към целта.