Лайфстайл

Хороскоп за 11 май

  11.05.2023 06:00             
Хороскоп за 11 май

Овен

Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте постижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас , Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един вид въже за връзване, тъй като домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с жизнено важни (по тяхна сметка) неща. Съветът е от време на време да не отговаряте на позвъняванията на членовете на семейството.
 

Близнаци

Всички днес ще бъдат с Вас внимателни и официални. В това може да откриете своеобразна прелест – в карйна сметка не може да се флиртува непрекъснато. Но ако сте истински майстор, може да се опитате да стопите леда малко по малко.
 

Рак

Където и да сте – в огромен търговски център, в бутик, който отдавна сте искали да посетите или на работното си място, разглеждайки стоките в новия интернет-магазин, скрийте по-далече своята кредитна карта. Сега силата на волята Ви съвсем не е на висота, и ако паричните Ви ресурси са достатъчно далече, ще можете да избегнете сериозен пробив в своя бюджет. След няколко дни, когато импулсивното Ви желание да правите покупки премине, сами ще се похвалите за това.
 

Лъв

Има шанс да постигнете значителни успехи в това, което за Вас е особено важно. Търсете надеждни помощници, които да облекчат живота Ви като цяло и през този ден в частност. Не трябва да се боите от нови партньорски отношения, тъй като денят е изключително подходящ за началото им. Вероятни са парични постъпления. Ще имате възможност да зарадвате своите близки, не го изпускайте. Грижата за другите и помощ за тези, които не могат да се погрижат за себе си – това е, което очакват от Вас сега звездите. Вечерта ще получите съобщения, които ще Ви накарат да се притеснявате.
 

Дева

Звездите Ви съветват днес да отделите време и да отидете на фризьор, за да се опитате в края на крайщата да въведете в ред своята прическа. Може да опитате и по-радикален приьом за смяна на имиджа – включете своята фантазия на пълен ход.
 

Везни

Предстои Ви да вземете сложно решение: или да се придвижвате самостоятелно напред, отказвайки се от сътрудничество с партньорите, които не са оправдали Вашите надежди, или да запазите деловите си връзки, но да се лишите от възможността, да постигнете успех. Възможни са финансови проблеми и има вероятност да се наложи да платите за чужда сметка. Трудно ще постигнете и взаимно разбиране с любимия човек: предложенията Ви няма да се приемат, а идеите Ви ще бъдат критикувани. В крайна сметка наистина ще получите подкрепа, и то от особа, която дълго време не сте оценявали по достойнство. Събитията през този ден може да сложат началото на сериозни промени в отношенията Ви с обкръжаващите.
 

Скорпион

Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е много интересно време. От една страна трябва да поемете голяма отговорност, а от друга - такава ситуация Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и знания от хора, които са се утврърдили като добри специалисти във Вашата област. Възможна е голяма печалба от лотарията. В романтично отношение ще възникнат нови увлечения.
 

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия любим човек по отделно, не е било напразно нито за Вас, нито за него. Днес с учудване ще откриете, че и двамата доста сте се изменили, и дори вашите отношения съвсем не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?
 

Козирог

Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.
 

Водолей

Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.
 

Риби

Днес настроението на Вашия любим човек ще бъде доста ехидно и едновременно с това – игриво. Затова на желанието Ви да поговорите сериозно и откровено, той ще се подхилва, като с това безкрайно ще Ви дразни. Ако се отнесете към това му действие с ирония, може даже и удоволствие да изпитате...