Лайфстайл

Хороскоп за вторник 9 май

  09.05.2023 06:00             
Хороскоп за вторник 9 май

Овен

Понятното излагане на своите мисли, днес ще се окаже доста трудна задача, когато трябва да направите това пред своя любим човек. Затова е твърде възможно да Ви разбере превратно, или въобще да не Ви разбере. Ако той се вслушва не само в думите, а и в своята интуиция, проблем с разбирането няма да има...

Телец

Не се страхувайте да промените кръга си на общуване: новите запознанства ще се окажат рядко интересни и успешни. Може да започвате всякакви съвместни проекти, да обсъждате условия за сътрудничество, да се заемате с нещо ново, изискващо творчески подход. Колкото по-значими са Вашите цели и по-сложно тяхното общуване, толкова по-добре. Даже и не се опитвайте, да се задоволявате с малко. Представителите на противоположния пол няма да останат равнодушни пред Вашето обаяние. Само че комплиментите и знаците на внимание не трябва да Ви карат да забравяте за здравия разум. Нови романтични отношения днес могат да започнат само онези от вас, които нямат никакви задължения.
 

Близнаци

Денят ще се подрежда интересно, и в границите на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че трябва да сте напълно доволни. Непременно ще се окажат възможности да се проявите. В интерес на истината ще се наложи да „поизбутате” някого от колегите или неотдавнащни делови партньори, а това, разбира се, няма да добави хармония в отношенията. Финансови затруднения са възможни за тези, които планират големи покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате отлично времетео си със своите близки, ако се откажете от обсъждане на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли днес биха Ви дали кой знае колко полезни съвети и мнения.
 

Рак

Днес ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте - сламката едва ли е най- надеждната опора и защита.
 

Лъв

Семейната идилия на Лъвовете днес може да бъде подложена на някои изпитания. Съпругът Ви вероятно ще бъде недоволен и ще се чувства ощетен от внимание от Ваша страна, а и вероятно за това ще си има много значими причини. Звездите Ви съветват да проявите грижа - поинтересувайте се от неговата работа, но не правете това много настойчиво и с явна досада, защото така само рискувате да влошите ситуацията.
 

Дева

Изпълнени сте с куп идеи, но ще Ви се наложи да положите диста усилия, за да ги облечете в практическа форма. Мислите Ви приличат на парче сурова глина : в тях е заложен огромен потенциал, но трябва да му бъде придадена нужната форма, за да може да има реализация в живота. Обърнете се към опита, който сте придобили в общуването с нови хора – непознатите могат да Ви заредят с нечувано вдъхновение. Излезте на улицата и внимателно се огледайте около себе си. Заредете се с енергия и започнете да творите.
 

Везни

Този ден ще Ви донесе много разнообразни грижи, така че няма да можете да разчитате дори и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае колко за това. Заедно с новата работа се появяват и нови идеи и действително ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате. Високото интелектуално натоварване способства за нарастване на творческия Ви потенциал. Освен това, постиженията Ви са значителни, и като резултат ще имате ново и нови поводи, да се гордеете със себе си. За съжаление, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще дойде време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте направили, по достойнство.
 

Скорпион

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска дълго да се занимава с Вашите проблеми. За него те ще бъдат доста просто решими или незначителни. Затова не апелирайте за неговата съвсет или съжаление. По-добре аргументирано докажете, че решаването на този въпрос за Вас е много важно.
 

Стрелец

Общата картина на живота ще изглежда все по-оптимистично, ако само свалите сивите очила, които така упорито носите напоследък. В даден момент звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия личен живот ще заблести в различни багри, стига само да съумеете да направите крачка в необичайна за себе си посока. Престанете да подтискате своите природни инстинкти и да се приемата като мрачен тип, какъвто всъщност съвсем не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което очаква да се измъкне навън и да си поиграе.
 

Козирог

Козирозите могат да използват този ден за уреждане на някакви отдавнашни конфликти и разногласия. Дипломатическите таланти на представителите на знака днес ще се проявят особено ярко, така че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всякакви преговори ще изискват сериозни емоционални загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това помага да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.
 

Водолей

Ще изпитате силно желание днес да пожалите своя любим човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то саъвсем скоро... Имайте предвид, че много мъже възприемат жаленето като унижение на тяхното достойнство. Преди да дадете воля на чувствата си, убедете се, че Вашата половинка не смята така...
 

Риби

Очаква Ви много неприятен разговор с близък човек, но и денят като цяло за всички представители на знака е доста неуспешен. Бъдете готови да направите значителни отстъпки и да се окажете от някакви свои планове, за да оправдаете очакванията на обкръжаващите. Всеки Ваш опит да защитите своите интереси, ще бъде възприет като обявяване на война. Денят е не лош за спокойно и с нищо необвързващо общуване с приятели, познати, или с просто не съвсем близки хора. В такава компания ще се чувствате уверено и комфортно.