Лайфстайл

Хороскоп за понеделник 8 май:Две от зодиите да внимават днес

  08.05.2023 05:00             
Хороскоп за понеделник 8 май:Две от зодиите да внимават днес

Овен

Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Телец

През този ден ще си дадете сметка, че сте пуснали Вашия любим човек прекалено близко до себе си и сега се явява неотменна част от Вас. Без него се чувствате непълноценна, ненужна, и страничен член на обществото. Нима наистина смятате, че такова положение на нещата е нормално?
 

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?...
 

Рак

Раците може да очакват един напълно успешен ден. Днес представителите на този знак имат шанс да въведат ред както в професионалната си дейност, така и в живота си като цяло. Може да се избавят от всичко излишно, да укрепят необходимите им връзки, и умело да определят приоритетите. Денят обещава плодотворно делово сътрудничество и сключване на изгодни сделки. В семейството Раците се радват на взаимно разбиране, а конфликти и сериозни разногласия са малко вероятни. За влюбените представителите на този знак е препоръчително да предприемат пътешествие в компанията на своята „половинка”, или да измислят необичайно развлечение „за двама”. За тях е полезно да сменят обстановката, да се развлекат и „проветрят”.
 

Лъв

Можете изцяло да посветите това денонощие на контакт с други хора. Обучението ще бъде продуктивно, макар и да протича в неформална обстановка. Възможно е именно през този ден благодарение на приятелите, или на собствената Ви настойчивост, най-сетне да откриете нужната Ви информация, или да купите нужната Ви книга. Сега трябва да поразгледате кръга на своите познати. Някои от Вашите увлечения (особено от интелектуален характер), през това време могат да се видоизменят. Може да се върнете към идеи, които са Ви интересували по-рано.
 

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния момент няма да можете да решите, искате ли да отидете, или не. Звездите Ви съветват, все пак да отидете. Може пък изведнъж да Ви хареса!
 

Везни

Вашите фантазии не съответстват кой-знае колко на реалното положение на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато трябва да се концентрирате върху реалността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това несъответствие само ще се увеличава и е възможно в най-неподходящия момент да бъдете шокирани от онова, което става в реалния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете истинското положение на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този момент настроение.
 

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преимуществено пшриятни преживявания. През това време ще имате възможност да удовлетворите много от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и фантазии.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите , независимо каква – психологическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекалено привързани към удобствата, лениви и капризни. Това е явно неподходящ момент за нови начинания. Прекарайте този ден така, както Ви се харесва.
 

Стрелец

Освен че денят е удачен за свършване на работата, той може да Ви донесе успех и в интимния живот. Ако рано сутринта се случи нещо странно, постарайте се да си дадете сметка, че това вече не е сън, а някаква реалност. За днес звездите препоръчват да бъдете сдържани, а излишъкът от емоции да изразходвате в рутинната си работа. През днешния ден волю – не волю , ще се наложи да се забрави за икономии. Постарайте се да избягвате покупките на ненужни неща, защото след това ще Ви бъде трудно да възстановите финансовата си стабилност. През целия ден днес ще бъдат вероятни провали в деловата сфера.
 

Козирог

Не се отдавайте на спомени от миналото и не се заблуждавайте, че всичко би бико така, както сте си мечтали.Денят ще бъде удачен за нови занимания . Ще имате възможност да проявите свои скрити таланти и да блеснете пред останалите Ако обсъждате нов делови проект, трябва да тазчитате на подкрепата на партньора си и на покровителството на влиятелни личности. За вечерта си планирайте среща с приятели и евентуално - посещение на концерт или дискотека.
 

Водолей

Днес ще Ви се стори, че Вашия любим човек най-сетне е разбрал, какво искате от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже имамчиво впечатление. Звездите препоръчват да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още веднъж - бавно и разбираемо. Това ще бъде нещо като контролен изстрел.
 

Риби

Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.