Лайфстайл

Хороскоп за 6 май

  06.05.2023 06:00             
Хороскоп за 6 май

Овен

За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Телец

Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората - ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома - все- пак имате нужда и от почивка...
 

Близнаци

Близнаците –жени днес цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват неповторим чар и ще привличат представителките на противоположния пол. В умели ръце такъв чар може да бъде крайно разрушителен!
 

Рак

Оказвате се безсилни пред неблагоприятното стечение на обстоятелствата в деловата сфера. Задачата Ви е, да минимизирате загубите, но за съжаление само на някои ( даже - на много малко) представители на този зодиакален знак, ще се удаде да постигнат това удоволствие. Има риск да загубите доверието на човека, от когото зависи Вашето професионално бъдеще, или да не оправдаете очакванията на потенциалния работодател. По-спокойно и хармонично нещата ще се подреждат в личните отношения, и на практика няма да имате поводи за тревоги и вълнения. Ще Ви зарадва възможността да обкръжите любимия човек с грижи и внимание, а в отговор ще имате искрена благодарност.
 

Лъв

Именно днес трябва най на края да направите решителната крачка, на която така дълго не сте могли да се решите. Ако от отдавна Ви се е искало да се разделите с Вашия любим човек, да започнете да се виждате със симпатичен представител на противоположния пол или да му предложите ръката и сърцето си, няма да намерите по-подходящ ден.
 

Дева

За да усетите днес необходимото Ви вдъхновение, трябва да се върнете в миналото. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у Вас ентусиазъм. У Вас все още са се запазили тези искри, но за да ги откриете, трябва да търсите по-дълбоко. Това ще Ви отвлече от работата , с която се занимавате в този момент, но и ще Ви помогне да не се вълнувате. Позвънете на весел и положително настроен приятел, и се върнете към онова, което действително има значение.
 

Везни

Днес не позволявайте на никого да Ви дава каквито и да било съвети, свързани с Вашия личен живот. В края на крайщата той си е Ваш и само Ваш и дори грешките в него трябва да правите самостоятелно. Опитайте да прекарате деня, ръководейки се само от своя жизнен опит.
 

Скорпион

Днес ще бъдте съсредоточени върху своите работни задължения. Благоприятно ще премине общуването с колеги, както и обсъждането на нови постижения. Днес може да предложите своите идеи за частична корекция на работния процес, а също и на плана за деня. Критиката ще се възприема леко. В семейството ще възникнат дълги разговори и обсъждания. Добре би преминало общуването с родителите, а и организирането на семейни мероприятия.
 

Стрелец

Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества като любопитство, мобилност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте го предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труден , нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата
 

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.
 

Водолей

Вроденият Ви интерес към експериментите , оптимизация на процесите и прогресивните тенденции, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на вече познати неща: например, да възобновите работата си над отдавна забравена идея. Само че фокусът на Вашето внимание постепенно ще се измества в посока на по-перспективни направления, от които сте се заинтересували . В края на деня ще имате отличен шанс да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната ситуация.
 

Риби

Ясно е, че Ви върви в работата, но, за съжаление, не Ви върви в любовта. Затова през този ден може да планирате професионални преговори, но романтичните срещи е по-добре да отложите. Не трябва да бързате с признанията: много голяма е вероятността, да бъдете разбрани неправилно. Умението да запазите относително спокойствие, когато около Вас бушуват бури от разногласия и спорове, става Ваше преимущество. Именно за това ще удържите победа над конкурентите и ще постигнете своето в ситуация, която на много други би се сторила безнадеждна.