Лайфстайл

Хороскоп за 5 май

  05.05.2023 06:00             
Хороскоп за 5 май

Овен

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Телец

Предстои Ви да изпитате себе си за надеждност. Неочаквана среща с някого ще Ви накара да преживеете прилив на емоции, който може да стане не безопасен за Вапето здраве. Едва ли си заслужава да си позволите да паднете в несвяст! Този приьом е добър само в случай, че сте сигурни , че на помощ ще се притече точно този човек, вниманието на когото толкова искате да ангажирате.
 

Близнаци

Вече сте успели да се затъжите за своя любим човек, независимо от това, че не много отдавна сте го видяли за последен път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на гости, за да съедините разделениете сърца, макар и за кратко.
 

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.
 

Лъв

Неотдавна са Ви се струпали толкова много допълнителни задължения, и то не от най-леките. Помните ли чувството, че никога няма да може да се справите с това бреме? Погледнете ситуацията сега! Впечатлението е, че сте се занимавали с подобни неща цял живот. Много ще е приятно да се радвате на поредния си успех и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със следващата сложна задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е приятен и е важен за Вас. Отпразнувайте както трябва това, че животът Ви е прекрасен и ще става още по-хубав!
 

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.
 

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни - от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.
 

Скорпион

Днес Ви очакват съдбоносни срещи, които могат кардинално да променят Вашия личен живот, а може и да не го засегнат по никакъв начин. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате адекватно, а останалото съдбата – фантазьорка сама ще реши.
 

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпрои, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.
 

Козирог

Началото на деня Ви обещава големи успехи в болшинството лични инициативи. Именно по това време си заслужава да предприемете кратко пътуване и да повторите опита за обновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде посветена на експерименти, внедряване на новаторски методи и осъществяване на оригинални дългосрочни планове. Бъдете готови и за победи, и за неочаквани загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално положение изглежда напълно стабилно, затова се постарайте без нужда да не разрушавате своето благополучие.
 

Водолей

Денят ще бъде благоприятен. Вероятни са значителни промени към по-добро в личния Ви живот, приятни преживявания, проява на симпатия, която няма да остане без отговор. Само че излишно лекомисленото поведение и стремежът по-бързо да получите желаното, може да доведе до неприятни последствия. Не губете готовност и се постарайте да се замислите за последствията от безотговорните Ви постъпки. Вероятни са повече разходи , свързани с развлечения и приятелски сбирки. Не проявявайте алчност и знайте, че възможностите Ви са ограничени.
 

Риби

Крайно време е да си дадете днес сметка, че тази цел, към която така дълго сте се стремили, е вече съвсем близко и е напълно постижима. Остава само да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще изпълни Вшето заветно желание.