Лайфстайл

Хороскоп за 4 май

  04.05.2023 06:00             
Хороскоп за 4 май

Овен

Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до полунощ ще се запази вероятността за успешни и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а даже и за демонстриране на собствените таланти. През тази част от денонощието ще имате желаната свобода, даваща Ви възможност да отидете, където искате. Именно в края на деня ще имате възможност да се свържете с приятели и съмишленици, както и да се заемете със своето образование или интересна интелектуална работа. Сутринта – напротив: трябва да се съсредоточите над кариерата, службата, а също и над задълженията.

Телец

Ако наскоро сте се разделили със своя партньор, звездите Ви съветват поне за сега да не му търсите никакъв заместник. Наслаждавайте се на падналата Ви се свобода, но само не се увличайте, защото тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занимание и подходяш партньор.
 

Близнаци

Ако не Ви е трудно да бъдете добри, не вършете необмислени неща с парите, с които разполагате. Постарайте се да контролирате своите чувства и не поставяйте под ударите на горещата си ръка тези, които случайно Ви попаднат. И не забравяйте , че храната се превръща в тлъстини, ако е без мярка. Затова сутринта хапнете малко. Отделете повече внимание на семейството си и домашната работа, но ако сте уморени, не се захващайте с нищо сериозно.
 

Рак

Днес Вашияt любим човек няма да се занимава с анализ на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто защото няма да му достигне време .Той просто ще иска да се направи това или онова, за да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в състояние да Ви помогне.
 

Лъв

Днес ще забележите осезателни промени в някои свои отношения, което ще Ви разкрие съвършено нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно обсъждане на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши идеи засягат приятелство, ще забележите как другите ще започнат доста по-уважително да се отнасят към Вашите интереси и потребности. С други думи казано , много неща ще започнат да се променят, и то - видимо към по-добро.
 

Дева

Днес за Вашия любим човек ще бъде недостатъчно да разбере, че във вашите отношения нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката трябва болезнено да го удари по носа, за да се замисли най-сетне за желесъобразността и правилността на своите действия. А това е по силите Ви...
 

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.
 

Скорпион

Много Ви върви във всичко, което е свързано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкова блестящо. Неочаквано и по непонятни причини ще започнат да се развалят отношенията Ви с деловото обкръжение.. По-късно ще се изясни, че виновник за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с близките Ви е сложно, а това ще се отразява на Вашата самоувереност и съсредоточаване върху своите интереси. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно много. Нещата може да стигнат до гръмък скандал.
 

Стрелец

Споровете във Вашия тандем днес ще се разгарят не на шега. И отгоре на това ще са по не принципни въпроси. Просто, неизвестно защо, Вие и Вашият любим човек ще решите, че трябва яростно да изяснявате, кой е бил по-прав по този или онзи въпрос: Кант, Ницше, или съседа чичо Иван. Много е важно, такава научна полемика да не Ви доведе до сериозни кавги.
 

Козирог

Винаги сте били човека, при когото другите са идвали за съвет, одобрение или някой лев на заем, за да могат да си доплатят сметката за тока, например. Значи ли това, че можете да поддържате само такива отношения? Едва ли. Ако трябва да сме точни, някогашният Ви любим е много вероятно в даден момент да започне да си прави планове, как отново незабелязано да се върне в живота Ви. Ако сте „за”, не се страхувайте, да направите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че ако и сега допусне някаква грешка, сам ще плаща за нея...
 

Водолей

Това, че отлично умеете да вземате бързо правилни решения, съвсем не значи, че сте длъжни да решавате всичко и винаги. За щастие умеете да организирате хората в групи и да им предоставяте възможност да се справят с нещата сами, като само им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, отколкото можете да преглътнете, и не се страхувайте да разпределяте задълженията, каквото и да Ви струва това, независимо дали те са работни или лични.
 

Риби

Денят е сложен и противоречив. Ще се наложи да се приспособявате към обстоятелствата, да се помирявате с неизбежното а и да правите отстъпки, което съвсем не Ви е по вкуса. Да настоявате на своето е безсмислено и даже опасно. Днес ситуацията изисква от Вас голяма гъвкавост, сговорчивост и готовност за компромиси. За съжаление Вие няма да получите от хора, които са Ви много скъпи: близките Ви не могат да разберат всички Ваши съмнения и стремежи. Най-важното решение ще трябва и да вземете, и да реализирате в живота, самостоятелно, без ничия помощ.