Лайфстайл

Хороскоп за 3 май

  03.05.2023 06:00             
Хороскоп за 3 май

Овен

През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте постижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас , Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един вид въже за връзване, тъй като домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с жизнено важни (по тяхна сметка) неща. Съветът е от време на време да не отговаряте на позвъняванията на членовете на семейството.
 

Близнаци

Объркали сте някого с някой друг, или просто сега виждате познат човек в нова светлина? Поиграйте си на дедектив и се потопете в миналото. В света на неотдавнашното поведение на обкръжаващите Ви хора, , не можете повече да си затваряте очите за някои постъпки. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства, , трябва да решите какво да правите след това. Доверете се на своята интуиция.
 

Рак

Успехът на семейния живот на Раците днес пряко ще зависи, дали съпругът Ви ще успее да използва всички възможности за Вашата почивка. Вероятно Ви е омръзнало да се прозявате между четири стени и Ви се иска малко свобода. Какво, партньорът Ви е зает? Може да отидете да се проветрявате самостоятелно.
 

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята храброст, днес бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, тъй като Ви предстоят много по-сериозни неша, отколкото разправиите с ревнивия възлюбен. Ще се сблъскате с невероятни изисквания, насоки , неразбиране и грешки, а всичко това може да доведе до проблеми с отношенията Ви с хората – романтични, платонически или професионални. Няма да е лесно, та затова започвайте да действате, докато е време.
 

Дева

Очакват Ви неприятни промени в личния живот. Повече не трябва да затваряте очи за събития и факти, които до момента сте предпочитали да не забелязвате. Сега е време да вземете решение. Освен това точно днес може да си поставите нова цел и да започнете да се стремите към осъществяването, а успехът няма да закъснее. Жизненият Ви тонус е висок и не може да се оплачете от недостиг на енергия.Днес може да приключите с много започнати преди неща.
 

Везни

Ситуацията полека се стабилизира, нещата вървят към оправяне, но ще се наложи да се помирите с временните финансови трудности. Бъдете много предпазливи! Опитвайки се да укрепите своите позиции, тъй като пилеете повече, отколкото получавате. За вниманието Ви са достойни само най-надеждните проекти, желателно - одобрени от някой от хората, на чието мнение държите и на когото се доверявате. Сега вече ще можете да се оправите с причините за личните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не трябва да бързате с избора на начин за тяхното решаване. Склонни сте да надценявате своите сили и възможностите на останалите. Изчакайте малко, и благоприятното стечение на обстоятелствата ще облекчи Вашата задача.
 

Скорпион

Продължавайте да се показвате като лидер - това върши работа. Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, но зад себе си ще оставите твърде много хора. Никой не вижда ситуацията така добре, както Вие, а това е много хубаво. Самолюбиет Ви се разгаря, но не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото съпротивление и дочакайте другите да Ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, докато Вие стоите в кулоарите, готов да скочите обратно, ако това е необходимо.
 

Стрелец

През този ден страшно ще Ви се иска, да чуете комплимент от устата на своя любим човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, но все пак бъдете готови буквално на всичко, че даже и на нещо повече. Впрочем, не си заслужата открито да питате - ефектът може да бъде обратен.
 

Козирог

Днешният ден предразполага към спонтанни решения. Те ще бъдат много по-ярки и ефектни от отдавна премислените действия. Вашия любим човек ще трябва доста да се потруди, за да привлече вниманието Ви, но задачата му ще бъде доста трудна. Впрочем, той доста добре е изучил Вашите навици и привички, та затова все-пак ще успее да се справи.Ще бъде интересно!
 

Водолей

От време на време всеки от нас получава възможност да се окаже в светлината на прожекторите, особено що се отнася до отношенията. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на принципно ново, сериозно ниво. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие определено ще извлечете максимална полза от този шанс. Добрите новини се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, ако успеят да Ви окажат подкрепа. За всичко, което трябва да направите, се вслушвайте в собствената си интуиция.
 

Риби

Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на миналото. То е приключило и нищо повече няма да се върне. Затова се опитайте да спазвате дистанция с някого или нещо, което Ви причинява неприятности. Доверете се на съдбата си. Кой знае, къде ще Ви заведе? С каквото и да завърши това, все ще е по-добре, отколкото по цели дни просто да седите пред телевизора.