Лайфстайл

Тези 4 зодии искат приятелство преди връзката

  02.05.2023 19:30             
Тези 4 зодии искат приятелство преди връзката

Мнозина от нас са имали връзки с хора, които преди това са считали само за приятели. Нали? А ето и кои са тези 4 зодии, които вярват в изграждането на приятелство, преди влизането в романс, пише "Тялото".

Близнаци
Близнаците са общителен знак, който постоянно вярва в създаването на нови приятелства и социални контакти. Така че да стане приятел с някого, преди да започне да флиртува с него, е от решаващо значение за представителя на този въздушен знак. Близнаците искат да се уверят, че потенциалният им бъдещ партньор покрива всичките им изисквания (или почти всички), а и притежава качества и интереси, сходни с неговите.

Едва тогава човекът от този знак е готов да задълбочи отношенията си и да започне романтична връзка. Хората от тази зодия много рядко доверяват на някого най-съкровените си чувства и емоции, преди да са го опознали добре.

Освен това Близнаците се влюбват по-трудно и обикновено след по-дълго общуване с обекта на интереса си. А и като цяло имат нужда да имат перфектна комуникация с човека, с когото са романтично обвързани, което е гарантирано, ако връзката е започнала като приятелство.

Дева
Тъй като боготворят съвършенството във всичките му форми, Девите мечтаят за връзка, в която да имат гладко, дори перфектно общуване с половинката си. Следователно те предпочитат да станат приятели с обекта на романтичния си интерес в началото, за да видят дали този човек наистина може да бъде техен възможен партньори в живота.

Девите мразят драмите и не биха си губили времето с партньор, с когото комуникацията им е твърде сложна и предизвикателна, дори да има страст помежду им. Хората от тази зодия винаги се опитват да опознаят обекта на интереса си на едно по-автентично ниво, за да определят предварително дали целите им за живота съвпадат и дали ценностите им са съвместими. Ето защо те често първо се сприятеляват с човека, когото харесват и на по-късен етап започват да флиртуват с него.

Скорпион
Нежеланието на Скорпионите да вярват на другите освен на себе си е един от основните проблеми, които срещат в романтичните си връзки. Затова много често преди да започнат да се влюбват в някого, Скорпионите предпочитат да се сприятелят с този човек, за да разберат дали той може да им бъде надежден романтичен партньор.

Хората от този зодиакален знак мразят да се доверяват на непознати. или малко познати хора, така че за тях стартирането на приятелство преди романтиката е от ключово значение, за това до каква степен ще са готови да се отворят емоционално във връзката.

Интуитивният Скорпион вътрешно знае, че ако не може да бъде приятел с човека към когото изпитва физическо влечение, то изобщо не си струва да започва сериозна връзка с него, а е по-добре отношенията да си останат чисто сексуални.

Стрелец
Духът на Стрелец е като на свободна птица, ужасена да не бъде задържана или хваната в клетка. Тъй като ангажиментите и връзките изнервят Стрелците, те избират да опознаят потенциалния си партньор първо като приятели, преди да влязат в каквато и да е форма на обвързване.

Хората от този знак искат да са напълно сигурни в чувствата си към обекта на интереса си, като същевременно обмислят дали си струва да инвестират времето и емоциите си в този човек на база на това доколко сходни са характерите им.

Преди да започнат флирт много често Стрелците се държат приятелски към човека, когото харесват, за да имат време да го опознаят без излишното напрежение, което върви ръка за ръка с излизането по романтични срещи. Освен това Стрелците наистина имат нужда да научат повече за интересите, ценностите и целите на другия човек, преди да му се отдадат емоционално.