Лайфстайл

Хороскоп за вторник 2 май

  02.05.2023 06:00             
Хороскоп за вторник 2 май

Овен

Ако в работата си имате проект, който да е в заключителен стадий (или поне нещата да отиват натам), точно това е денят, в който трябва да се заемете с всички финални детайли. Ако сте разработвали дизайна на нова на вид поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, за да започнете създаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в крайна сметка сте направили до сега достатъчно опити. Не позволявайте на съмненията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси.

Телец

Когато изцяло сте обхванати от оптимизъм, веднага става ясно, че тези чувства са заразни. Не губете време и го прекарайте с любимите хора. Разсмейте ги, прегръщайте ги без умора и им покажете, че сте готови да направите каквото и да е, стига на тях да им бъде хубаво. И нека след това не Ви е чудно, когато човекът, когото обичате повече от всичко, Ви накара да играете по неговата свирка.
 

Близнаци

В този момент се чувствате просто прекрасно. Въобще не се стеснявате да изразявате своите чувства, независимо от техния характер или пък от мястото, на което се намирате. Очевидно трябва да тръбите за общ сбор - организирайте непредвидена сбирка за най-интересните си и общителни приятели. Тъй като те не са един и двама, най-добре би било предварително да позвъните на обичайната си компания и да ги предупредите.
 

Рак

Днес момента на появата на идеята до нейната реализация може силно да се съкрати. Това е за кратко и трябва да се използва момента. Дори и да използвате чужда идея, главното е, тя да бъде взаимствана отвътре, а не привнесена отвън. Нека останалите Ви завиждат за избора Ви на любим човек. Постарайте се да го покажете в най- добрата му светлина, но само не се престаравайте...
 

Лъв

Днес нещо много очевидно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на правилата за приличие ще Ви застави сериозно да се замислите за мотивите за неговото невежливо поведение. Страшно е да се помисли, какви изводи може да си направите от отсъствието на думи като:благодарв” или „моля”! Само че това дали е нужно?...
 

Дева

Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща енергия, макар че съвсем не всички събития ще е задължително да се развиват стремително. Дръжте се здраво, докато това състояние не започне да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще напомня затишие след буря, а и ще имате достатъчно време спокойно да помислите, да вземете важни решения и да направите всичко, което е необходимо. Ще усетите прилив на свежест, защото с утринните емоции ще си отиде всичко излишно и ненужно.
 

Везни

Такива качества като aскетизъм, умереност и дисциплинираност, през това денонощие ще са Ви необходими, а даже и задължителни. Само че заедно с тях не забравяйте и за другите способи за достигане на целите. Вашите отношения с близкото обкръжение през този ден не би могло да бъдат наречени еднозначни. Може да влезете в конфликт с важни за Вас хора по принципиални причини, и в същото време да изпитате удоволствие от общуването с тях, когато Вашите и техните вкусове явно се допълват. Възможно е да реорганизирате бита си и да върнете в употреба старите обичайни вещи.
 

Скорпион

На Скорпионите, които са заети с решаването на важни практически задачи и преодоляване на битови трудности, денят едва дали ще се стори успешен. Претоварването се отразява не само на физическото, но и на емоционалното състояние и кара представителите на знака остро да реагират на съвсем дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с разбиране, но новите познати, като и някои роднини, могат да се окажат неприятно изненадани. Сега не сте достатъчно икономични и можете да похарчите повече пари, отколкото имате възможност да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дългосрочна употреба.
 

Стрелец

Днес неочаквано ще Ви се обясни в любов Ваш приятел от противоположния пол. И макат че е съвсем на ясно, че едва ли ще му обърнете внимание и едва ли ще го обикнете не като човек, а като любим човек , много трудно ще Ви бъде, да му кажете „не”.
 

Козирог

Днес трябва да намерите поне минутка за откровен разговор със своя любим човек. Този разговор може да се покаже по- резултатаен от различните намеци, заплахи или опити да докажете нещо с действия или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига само да опитате...
 

Водолей

При общуването със съмишленици е желателно да проявите разумност, сериозност и изобретателност. Ако на време решите за себе си, кой действително заслужава да бъде наречен Ваш приятел, и с кого трябва да стоите на дистанция и да нямате прекалено близки и доверителни контакти, ще Ви е много по-лесно да се ориентирате в ситуацията и да си правите планове за бъдещето. Това е подходящо време за неформални срещи с колеги ( например за посещение на конференция или симпозиум). Собствените си оригинални идеи облечете в ясна форма, а по този начин те бързо ще намерят отклик.
 

Риби

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито...