Избори Събития

Иван Иванов: Регионалните мерки на БСП - алтернатива за Северозапада

  27.03.2023 20:13             
Иван Иванов: Регионалните мерки на БСП - алтернатива за Северозапада

Днес на среща в Бяла Слатина кандидатът за народен представител от 6 МИР Враца Иван Иванов  поговори с местни жители по основни за тях проблеми.
„Трябва да се борим да задържим младите хора в северозападния район, като им предоставим качествено образование, възможност за работа, кариерно развитие и разбира се – качествена здравна помощ“ – това заяви Иванов.

Гласувай с №1 в бюлетината или машинно и преференция102


Имаме начертани мерките за социално и икономическо развитие, за да тръгне регионът напред. 
Първото ни конкретно предложение е „Национален фонд за сближаване между регионите, защото във всички големи региони основно се работи по регионалното развитие и успешното полагане на основи за смарт региони .Тук обаче на светлинни години изоставаме и е време да извоюваме това свое право. Можем да дадем тласък за добро здравеопазване, като повишим доходите на медицинските специалисти с което да направим нашата област благоприятно място за старт на млади специализанти. Качественото образование съдържа в себе си помощ за студенти ,помощ за родители на деца, единен учебен план за най-малките изключващ джендър пропаганда. Работни места ще подсигурим, като извоюваме изграждането на 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй, като това ще доведе и до спад в цените за ел.енергия. всичко това е наш приоритет за да имат хората условия да остават да живеят тук и да идват нови. Ключов въпрос е този за укрепването на местната икономика, затова имаме конкретни мерки .Не бива да пренебрегваме основния поминък на хората „Земеделието“ь подчерта Иван Иванов.
 „Да! Можем. Последователни сме в действията си, търсим и реализираме правилните решения, мислим в перспектива за българския народ, той-заслужава достоен живот.

Гласувай с №1 в бюлетината или машинно и преференция102.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!