Събития

„Връзката между душата и тялото“ - среща с Мадлен Алгафари във Враца

  27.03.2023 19:00             
„Връзката между душата и тялото“ - среща с Мадлен Алгафари във Враца

Библиотеката при НЧ „Развитие - 1869“ гр. Враца Ви кани на среща-разговор с психотерапевта и писател Мадлен Алгафари . Срещата ще се състои на 5 април 2023 г. /сряда/ от 17:30 ч. в читалнята на библиотеката.
Тема на срещата: „Връзката между душата и тялото“.
Мадлен Алгафари завършва Езиковата гимназия във Враца. Дипломира се в СУ „Св. Климент Охридски” със специалност „Психология” и едновременно в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” със специалност „Режисура за драматичен и куклен театър”. След дипломирането си работи в БНТ като редактор и водещ. През 2003 г. Алгафари издава първата си книга „Мира нямам”, а след нея още над 10 заглавия, сред които „Вяра имам”, „Всички можем да летим”, „Приказки за пораснали деца”, „Как да се разболяваме качествено”, „От какво ще кажат другите до какво избирам аз”, „Чувствам, следователно съм”, „Пътят на сърцето”, „Поправителен за родители - неверните вярвания за възпитанието” и др.
Мадлен Алгафари е член на Българската асоциация по психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, на Управителния съвет на Института за психотелесна терапия, главен редактор на световното списание по психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия.