Събития

Кметът на Лом откри символично обновен жилищен квартал СНИМКИ

  19.03.2023 15:00             
Кметът на Лом откри символично обновен жилищен квартал СНИМКИ

Футболни топки и спортни пособия подари на децата от ЖК „Зорница“ кметът д-р Георги Гаврилов по време на откриването на обновения квартал. По проект на Община Лом и МИГ-Лом в „Зорница“ бяха изградени детска площадка и футболно игрище, монтирани са пейки и съдове за смет, а междублоковото пространство и подходите към него са асфалтирани. „Благодаря ви за търпението, защото изпълнението на този проект наистина се проточи във времето поради забавяне от страна на финансиращия орган и ковид пандемията, но успяхме да го завършим успешно!“ – каза изпълнителният директор на МИГ - Лом Румяна Симеонова.
„Тук свършихме не малко работа, кварталът вече има приветлив вид, децата имат чудесно игрище и площадка. Надявам се заедно, с общи усилия, да успеем да санираме и блоковете. Имате нашата подкрепа и трябва да се възползватe от този шанс. Бъдете живи и здрави, семействата и децата ви, и Бог да ви благослови!“ – заяви кметът д-р Георги Гаврилов, който преряза лентата на обекта и лисна менче с вода.
За доброто настроение се погрижиха и танцьорите от „Ломски ритми“, с ръководител Младен Младенов, към НЧ „23 септември“.
 Иван Иванов: Регионалните мерки на БСП - алтернатива за Северозапада
Ето кога откриват обновената експозиция „Врачански съкровища“
Няколко любопитни факта за рециклирането, които може би не знаете
Монтана би лесно Славия в Супер Волей
Мартин Харизанов: Младите са най-ценният ресурс на България
„Връзката между душата и тялото“ - среща с Мадлен Алгафари във Враца