Избори Събития

С 12-километров маратон отборът на Продължаваме Промяната –Демократична България показа, че ИМА КАК, а целта е просперираща европейска България

  19.03.2023 14:25             
С 12-километров маратон отборът на Продължаваме Промяната –Демократична България показа, че ИМА КАК, а целта е просперираща европейска България

Кандидатите за народни представители от листата на коалиция Продължаваме Промяната –Демократична България  в област Монтана пробягаха днес 12 километра и показаха, че ИМА КАК да се справим с предизвикателствата.

„Ние, кандидатите  от 12 МИР- Монтана с номер 12 в бюлетината организирахме и се включихме в този 12-километров маратон, за да покажем, че  всяко препятствие може да бъде преодоляно, важна е целта, важен е екипът, важен е начинът.", каза водачът на листата в 12 МИР – Монтана инж. Ванина Вецина. В бягането се включиха съпругът й, двамата  синове и малката й дъщеря.

„Маратонът е бягане на дълги разстояния. Ние от коалиция Продължаваме Промяната –Демократична България  имаме ясна дългосрочна цел – просперираща европейска България. За да победиш е нужна добра подготовка, познаване на терена, равномерно разпределение на силите и силна воля. Ние, от коалиция Продължаваме Промяната –Демократична България, не сме спринтьори, а бегачи на дълги разстояния, защото сме подготвени, познаваме проблемите, имаме дългосрочна визия за България, мотивация и воля да постигнем целите си. Тук съм с цялото си семейство, хората от листата, приятели,  симпатизанти. Тук са тези, които не се страхуват. Днес можеше да сме и повече, но страхът е сковал Северозапада и това трябва да се промени. Призовавам хората да не се страхуват и на 2 април да гласуват.

12 е номерът на област Монтана, 12 е номерът на Продължаваме Промяната –Демократична България и нека тези 12 километра на днешния маратон бъдат символичното начало на пътя ни към нормалния европейски живот, защото ИМА КАК!", каза преди старта инж. Вецина.

Маратонът се проведе в Берковица на стадиона под връх Ком и събра любители на бягането от всички възрасти.

Коалиция ПП-ДБ е с номер 12 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.