Избори Събития

Красен Кръстев и кандидати за народни представители на ГЕРБ - СДС посетиха селата Три кладенци, Девене и Вировско СНИМКИ

  19.03.2023 09:42             
Красен Кръстев  и кандидати за народни представители на ГЕРБ - СДС посетиха селата Три кладенци, Девене и Вировско СНИМКИ

Красен Кръстев  и кандидати за народни представители на ГЕРБ - СДС посетиха селата Три кладенци, Девене и Вировско 

Заедно с тях, на срещата в трите врачански села бяха общински съветници и представители от МГЕРБ- Враца. 

Жителите изразиха недоволството си от всичко случващо се в страната през последните две години, а тревогата на хората в пенсия расте от стремителния ръст на инфлацията и чувствителното увеличение на цените на почти всички стоки и услуги.

Кметът на Три кладенци припомни, че всичко направено-пътища, площади и паркове, е свършено при  управлението на Борисов. 

“Дойде една “Промяна”, която не остави нищо след себе. Пътят Деривол - Чирен- Девене -Три кладенци е пример как не се случва нищо в държавата след управлението на ГЕРБ. Спряха финансирането на всички ремонти”, заяви по време на срещата председателят на ОбС - Враца Владимир Христов.

В село Три кладенци, заедно с кмета Светлан Симеонов, кандидатите посетиха хората от пенсионерския клуб, които споделиха, че тук - в селата проблемите са най-осезаеми.

“Кметът носи на гърба си трудностите на местната власт, когато няма редовно правителство, когато държавата е пропаднала в безвремие. Затова заедно с общинските съветници Владимир Христов и Светослав Арнаудов Ви призоваваме - гласувайте с номер 2 на 2 април. Само ГЕРБ - СДС може да направи кабинет и да върне стабилността в държавата”, посочи водачът на листата Красен Кръстев. 

“Защото имаме опита и Вашето доверие и защото представяме реални решения и истински антикризисни мерки, за да можем да изпълним всички наши обещания”, допълни още Кръстев. 

В село Девене, при срещата си с жителите, кандидатите за народни представители, заедно с кмета Николай Мицов и общинския съветник Димитър Динков напомниха на жителите, че техният глас е изключително важен и поеха ангажимент за провеждането на регулярни открити приемни. “Така ще сме близо до проблемите Ви и заедно да ги разрешаваме”, обобщи Красен Кръстев.

Срещите на кандидатите за народни представители в населените места от община Враца продължиха и в село Вировско. 

Жителите на врачанското село изказаха негодувание за спрените ремонти на улици и пътища. През 2021 г., по времето на управлението на кабинета Борисов 3,  в програмата на АПИ е включен за неотложен ремонт републикански път Враца - Горно Пещене - Тишевица - Вировско - Върбица - Габаре. Финансиране е осигурено, но месеци преди да започнат ремонтните дейности, те са спрени от служебното правителство.  “Така  безотговорността на служебната власт остави без път хората от петте населени места и без свързаност двете големи общини в областта  - Враца и Бяла Слатина. Развитие - нула, подкрепа за хората от държавата - нула”, каза водачът на листата Красен Кръстев. По време на срещата с жителите на селото, заедно с кандидатите бяха общинският съветник Тонка Милева и представители на младежката структура на ГЕРБ - Враца.

Кандидатът за народен представител Мартин Харизанов отбеляза пред жителите, че за се спре безумието в държавата и младите хора да остават и да се реализират в България, е необходима силна подкрепа. 

“Ние-младите сме спойката, която черпи от опита на нашите доказани политици, за да продължим с работата си развитието на страната”, допълни още кандидатът под номер 2 в листата Мартин Харизанов. 

“С подкрепата, което ни дават хората, сме още по-сигурни, че ще бъде съставено правителство на  ГЕРБ - СДС, което да възстанови държавата след кризите. Да върнем стабилността в България - това е нашата обща цел”, завърши  Красен Кръстев. 

Кандидатите засадиха в парка на селото дърво от сорт Магнолия, което да напомня за дадените  и изпълнените обещания.

ГЕРБ-СДС е под номер 2 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Мъж удари лекар в Спешното на болница в Русе
Разследване установи, че модна дизайнерка в САЩ е била убита
Иван Иванов: Регионалните мерки на БСП - алтернатива за Северозапада
Ето кога откриват обновената експозиция „Врачански съкровища“
Няколко любопитни факта за рециклирането, които може би не знаете
Монтана би лесно Славия в Супер Волей