Лайфстайл

Непотребните вещи: Опасно ли е да ги даряваме на други хора

  17.03.2023 09:30             
Непотребните вещи: Опасно ли е да ги даряваме на други хора

Езотериката твърди, че има специална енергийна връзка между човека и неговите вещи.

Даването на вещи на други хора е напълно нормална практика. Много хора даряват вещите си на нуждаещи се или ги предават в семейството от по-големите на по-малките. Някои приятели обменят дрехите си, ако вече не се нуждаят от тях. Но има определени правила, според които трябва да вземате и давате. Всичко това се дължи на факта, че всеки човек има своя собствена енергия, която пренася върху нещата, които често носи, твърдят езотериците. Можете да дадете негативната или обратното – положителната си енергия на друг.

Между братя и сестри
По-малките братя и сестри често носят дрехи за по-големите, тъй като родителите не винаги имат достатъчно пари, за да осигурят на всички деца нови дрехи. Ако обаче по-голямото дете не е успешно в училище, не трябва да прехвърляте нещата му на по-малкото. Факт е, че между братята и сестрите има специална връзка, така че дрехите могат да водят по-малкото дете по стъпките на по-голямото. Ако не искате детето да повтори съдбата на брат си или сестра си, трябва да дадете нещата за благотворителност.

Между познати
Ако подарявате неща на познати, тогава трябва да сте сигурни, че сте с по-висок социален статус, финансово по-стабилни и в добро здраве. Само в този случай си струва да давате дрехи на хората.

Неща за важен повод
В никакъв случай не трябва да подарявате дрехи, които сте закупили за специален повод - дипломиране, сватба или друг празник. Ако сте изпитали положителни емоции, тогава не можете да ги дадете. Човекът, на когото ги подарявате, може да отнеме положителната ви енергия и да промени съдбата ви.

Обувки
Краката са важна част от тялото, в която е концентрирана енергията на пътя, така че също трябва да внимавате, когато подарявате обувки. За да не повтори човек съдбата ви и да не ви отнеме щастието, трябва да извадите стелките и връзките от обувките си. Тези части са енергийно важни, така че ако не ги използвате повече, най-добре ги изгорете.