Лайфстайл

Хороскоп за 16 март

  16.03.2023 06:00             
Хороскоп за 16 март

Овен

Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Телец

За Вас започва по-спокоен и рефлексивен период, затова сега е най-подходящото време за приключване с нещата, свързани с публичността. Всички отношения, на които не достига Вашето внимание, трябва да го получат колкото се може по-скоро, тъй като не след дълго ще се наложи да проявявате гъвкавост, за да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата енергия ще тръгне към спад, затова вечерните разходки и бягане са онова, от което се нуждаете особено много, за да се заредите с енергия отново.
 

Близнаци

Развличайки се за свое удоволствие помнете, че границите на Вашата свобода все-пак съществуват и минават точно там, където започва свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте предвид, че днес ще се „отвори” и проблем от миналото, който ще усложни отношенията във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е временно...
 

Рак

Денят едва ли ще премине без разочарования, но за това няма кого да обвинявате. Просто се рушат илюзии, които сте поддържали дълго и старателно. В такъв ден ще е трудно да се съсредоточите върху работа, тъй като емоциите ще са твърде много, а и силни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са твърде сериозни, така че е добре да се въоръжите със здрав разум, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, но я търсите не точно там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и мъдър съвет, и реална помощ.
 

Лъв

Няма да е излишно да внесете повече яснота и ред в своя личен живот, а също и в отношенията с децата. Ако се занимавате със свободна творческа дейност, опитайте да се самодисциплинирате. Това ще се отрази положително на Вашите достижения и ще Ви позволи да сте по-уверени в своите способности. В същото време сте в състояние да станете организатор на увеселително или познавателно мероприятие, презентация, делова среща или рекламна акция. При това ръководенето Ви ще бъде продиктувано не от желание за развлечения, а от чувство за дълг.
 

Дева

Днес Вашата емоционална чувствителност вероятно е твърде обострена, и Вие има вероятност да попаднете във временна фаза на стеснителност. Затова ако сте уверени, че някой внимателно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас очевидни, но не трябва да влияят на онова, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното влияние - съсредоточете се върху онова, което най-много Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно
 

Везни

Нека днес денят бъде романтичен от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека съвместна закуска, през деня изпращайте на своя любим човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете малък подарък и и напомнете, колко много я обичате. Нека днес бъде обикновен празник на вашата необикновена любов.
 

Скорпион

Днес трябва заедно със своя любим човек да се погрижите за някои неща: за детето, за домашните любимци, за прибирането и подреждането. За предпочитане е Вашите чувства да са насочни към някое живо същество, което се нуждае от тези чувства. То ще Ви се отплати стократно.
 

Стрелец

Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества като любопитство, мобилност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте го предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труден , нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата
 

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.
 

Водолей

Днес и в ума и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далече от Вас. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Това е още по-актуално, ако има да отпразнувате нещо! Още повече цялото ръководство във Ващата фирма е изключително доволно от работата Ви. Просто не забравяйте, че един или няколко човека ще поискат да се присъединят към Вас. Отпуснете се: предложението да се присъединят към Вас съвсем не се равнява на предлагането на ръката и сърцето !
 

Риби

През първата половина на деня яжте малко или съвсем не яжте. Нали помните, че храната се превръща в тъстини, ако не знаете мярка? Сега решаването на финансовите въпроси е затруднено, и затова е най-добре да не прекалявате с покупките. Прекомерните разходи могат да Ви донесат дълъг период на финансова нестабилност. Постарайте се, да ги избегнете. Ако се наложи, направете малък компромис, за да запазите своето спокойствие.