Събития

Вокална група „Шоколадче“ в Лом спечели голямата награда на национален конкурс

  19.03.2023 17:00             
Вокална група „Шоколадче“ в Лом спечели голямата награда на национален конкурс

Вокална група "Шоколадче" в Лом спечели голямата награда "Grand prix" в категория "Вокал" на XI Национален конкурс “Път към славата”, провел се в София. Ломската формация печели и други награди в престижното съревнование – златни медали за два дуета: Катерина и Никола и Лияна и Камелия Любенови, казва ръководителят на младите таланти Росица Кръстева:

"Отличията са ни наистина много впечатляващи тази година, аз съм много горда и много щастлива с моите деца... Представихме се с един малък дует - Катерина и Никола.... Това беше техният дебют, много ги хареса публиката и журито. Златни медали имат и двете сестрички - Лияна и Камелия ....

Най-голямата награда е "Гранд при" в категория "Вокал". Единодушно бе гласувано от журито наградата да е за група "Шоколадче". И още една награда имаме - от КНСБ, 250 лева. Представихме се с английска песен, с българска песен... Черешката на тортата беше "Полегнала е Тодора", акапелно изпълнение на четири гласа и мисля, че това най-много е впечатлило журито..."

Работата и подготовката за участие в следващи конкурси не спира, като през лятото Вокална група "Шоколадче" ще участва в конкурс във Франция.

 Езерото Монбел във Франция пресъхва
Кметът на Козлодуй празнува днес
Излъчиха първенците по шахмат от общинския кръг на ученическите игри във Видин
Бюрото по труда във Враца търси експерт за филиала в Криводол
МФК Скала се стяга за титла и в Бизнес лигата в Ботевград
Значителна облачност, очакват се валежи от дъжд