Събития

Вокална група „Шоколадче“ в Лом спечели голямата награда на национален конкурс

  19.03.2023 17:00             
Вокална група „Шоколадче“ в Лом спечели голямата награда на национален конкурс

Вокална група "Шоколадче" в Лом спечели голямата награда "Grand prix" в категория "Вокал" на XI Национален конкурс “Път към славата”, провел се в София. Ломската формация печели и други награди в престижното съревнование – златни медали за два дуета: Катерина и Никола и Лияна и Камелия Любенови, казва ръководителят на младите таланти Росица Кръстева:

"Отличията са ни наистина много впечатляващи тази година, аз съм много горда и много щастлива с моите деца... Представихме се с един малък дует - Катерина и Никола.... Това беше техният дебют, много ги хареса публиката и журито. Златни медали имат и двете сестрички - Лияна и Камелия ....

Най-голямата награда е "Гранд при" в категория "Вокал". Единодушно бе гласувано от журито наградата да е за група "Шоколадче". И още една награда имаме - от КНСБ, 250 лева. Представихме се с английска песен, с българска песен... Черешката на тортата беше "Полегнала е Тодора", акапелно изпълнение на четири гласа и мисля, че това най-много е впечатлило журито..."

Работата и подготовката за участие в следващи конкурси не спира, като през лятото Вокална група "Шоколадче" ще участва в конкурс във Франция.