Лайфстайл

Хороскоп за 15 март

  15.03.2023 06:00             
Хороскоп за 15 март

Овен

Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Телец

Денят се оказва много успешен от делова гледна точка. Имате достатъчно сили и енергия, за да реализирате своите нови планове и идеи в живота. Ако става дума за пари или ценно имущество, избягвайте да бързате. Ако пък планирате смяна на работата, не би било излишно да покажете разбиране. Най-страшното, което може да Ви се случи днес е, да подведете своя любим човек тогава, когато най-много се нуждае от Вашата помощ. Но това ще стане само в случай, че решите съзнателно да постъпите така. Затова са нужни само малко внимание и търпение, и отново ще сте незаменими и важни в живота на Вашата „половинка”.
 

Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.
 

Рак

Отстъпвайки нещо, ще усетите истинска свобода, та защо тогава да не се опитате да го направите? В действията си сте се ръководили от истински мотиви, но неизвестно защо хората пропускат Вашите идеи покрай ушите си... Запазете енергията си за онези, които действително ще пожелаят да Ви изслушат. Приемете и факта, че някои хора си имат собствен път и правят това, което сами намират за необходимо. В този момент сте направили всичко, което сте могли. Освободете се от моралните задължения и отговорности, които сами сте си възложили.
 

Лъв

Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, как хората могат да постъпват по такъв начин и как могат да мислят с подобни категории. Мълчаливото Ви раздразнение ще засегне и Вашия любим човек. Затова отношенията ви през днешния ден спокойно може да бъдат наречени мълчаливо недоразумение.
 

Дева

През този ден ще бъдете отговорни за своя любим човек, както никога до сега. Ще отговаряте за него примерно както майка за дете. Разбира се, Вашата половинка няма да е толкова беззащитна, но в сърцето Ви по този въпрос ще има съвсем друго мнение.
 

Везни

Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?...
 

Скорпион

Днес Ви очакват съдбоносни срещи, които могат кардинално да променят Вашия личен живот, а може и да не го засегнат по никакъв начин. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате адекватно, а останалото съдбата – фантазьорка сама ще реши.
 

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.
 

Козирог

Ще заставите всички заобикалящи, да Ви обърнат внимание. Днес целият свят е в ръцете Ви! Защо още не разбирате това? Ако Ви се струва, че нещо пречи или Ви ограничава, няма никой виновен за това, та по тази причина не трябва да обвинявате когото и да било. Сами контролирате собствения си живот, дори и в този момент въобще да не мислите, че е така. Започвайте да действате и покажете на какво сте способни, защото точно сега сте най-ярката звезда.
 

Водолей

Животът – това са постоянни взаимни отстъпки, а днес у Вас може да се появи усещане, че е врене още повече да отстъпвате. Работата не е в това, че се държите егоистично. Просто е дошло време да научите някои неща от собствен опит, което съвсем не значи, че трябва да се жертвате. Днес е твърде възможно да се случи нещо, което отдавна сте искали, но за тази цел да се наложи, да се откажете от нещо друго.
 

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.