Лайфстайл

Хороскоп за 14 март

  14.03.2023 06:00             
Хороскоп за 14 март

Овен

Каквото и да прави Вашия любим човек днес, все ще Ви се струва, че действията му са погрешни и е могъл да постъпи по друг начин. Само че това трябва да му казвате в съвсем мека форма, тактично и незаядливо. В противен случай силите на противодействие значително ще превишават силата на действие.

Телец

Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера , която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини.
 

Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.
 

Рак

Днес на Вашия любим човек ще прииска, да Ви устрои истински празник. Не се знае до колко ще успее да реализира тази своя идея, но опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат доста многобройни. Дори само за това той може да бъде достоен за уважение.
 

Лъв

Вашата стихия са почивките и развлеченията и затова в работата понякога Ви е „горчиво”. По някаква глупава причина сте се събудили с настроение да се потрудите, и то да се потрудите усърдно. Ще Ви е необходима всичката Ви енергия, когато статусът Ви в кръга на общуване е станал вече с табелка „недостъпен”, затегнете ремъците , бъдете сериозни и изпълнете онова, което трябва, независимо за какво става дума.
 

Дева

Поради усложнения в момента , възникващи в отношенията на Девите с колегите и шефовете, за представителите на този знак денят ще бъде тежък и доста уморителен. В сложната ситуация трябва да използвате своята емоционална гъвкавост и такт. Каквито и да са обстоятелствата, трябва да не допуснете открита конфронтация, даже и ако предполагаемият противник явно Ви отстъпва. Такава линия на поведение трябва да се спазва и при общуването с роднините. Контактите с представителите на другия пол ще бъдат полезни във всяко отношение. Не се страхувайте да проявявате инициатива в отношенията с приятелите и любимия човек. Хората, които не са Ви безразлични, ще оценят Вашите предложения.
 

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.
 

Скорпион

Ако днес се окаже, че се затруднявате да обясните на своя любим човек нещо с думи, опитайте се да направите това с песен. Нека мелодията създаде нужното настроение, а думите да допълнят мислите и да направят всичко по-съвършено и обмислено. Може би така ще му стане по-ясно?...
 

Стрелец

Събитията не се развиват така бързо, както би Ви се искало, и затова трябва да се запасите с търпение. Опитите да промените нещо, за съжаление са обречени на неуспех. Най-доброто, което можете да направите, е да плувате по течението, като само правите леки корекции на курса. Не трябва да се заемате с важни работи и да започвате реализация на сложни проекти. Надценявате своите сили, и може да претърпите неуспех. Денят е подходящ за дружеско общуване, но е съвършено неподходящ за романтични срещи. Отлично ще прекарате времето си във весела компания, но рискувате да се скарате с любимия човек, ако останете с него насаме.
 

Козирог

Днес можете безрезервно да се довеите на своята интуиция. Тя ще Ви преведе през целия ден, внимателно пазейки Ви от всевъзможни малки неприятности и то така, че даже и да не ги забележите. Ако действате въпреки нейните съвети, рискувате да се заплетете в лъжа, а даже и не в една...
 

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност. При това творческия потенциал на представителите на този знак е висок и затова привичните занимания или изпълнението на ежедневните задължения може да бъде превърната от тях в увлекателно действие. Възможно е получаване на приятни известия от далеко. Някои Водолеи ще трябва да тръгнат на път. Звездите Ви съветват да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.
 

Риби

Отговорни сте за своя любим човек дори и само заради това, че веднъж сте му показали, че не Ви е безразлично как живее и какво прави. Затова днес ще се наложи да си спомните за тази отговорност и да се опитате да го предупредите за грешката, която допуска и че трябва да е морално готов да заплати за нея.