Избори Събития

Росица Кирова разказва без думи…

  12.03.2023 09:17             
Росица Кирова разказва без думи…

*За родния си край, за избора, за хората - най-голямото ни богатство - отговор на въпроса "защо"

 

Нетрадиционна кампания поде водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова, която реши да разкаже за родния си край не с думи, а в снимки.

„Ще ви разкажа за моя роден край, ще ви разкажа защо - без думи. Ще ви покажа защо вярвам, че Видинска област има всичко, има прекрасна природа, уникални гледки, красива история, плодородна земя, животворна вода и вълшебна река…”, написа в социалните мрежи, обръщайки се към своите приятели, съмишленици и съграждани, г-жа Кирова.

В поредица от фотоси Росица Кирова представя всяка една от единадесетте общини, която по думите й, е самороден скъпоценен дар, който само трябва да се обгрижи и запази, за да топли с блясъка и богатството на своите възможности поколенията след нас.

„Ще ви разкажа приказката за омагьосаната река, за забравените пътища; за Мадоната и Мечката; за горският ручей и града на завоя, за омайното биле и старата лечителка, която превърнала водата в надежда; за камбанарията и лозата; за селският комин и старото забравено училище; за манастира, за трите сестри Гъмза, Вида и Кула, за вярата и силата на духа; за крепостта и за дома на Жул Паскин, за срещата на вярата и любовта, за пътя и надеждата”, казва Росица Кирова.

Тя вярва, че ако без думи успее да достигне до повече хора, ще успее да ги убеди, че решението на всеки проблем е в самите нас, че на всеки регион са нужни първо личности, отговорност и общи усилия, а на Видин довършване на започнатото и път!

"Ще го направя със снимки. Както аз го чувствам.

Приемете го като агитация, като напомняне или отговор на вечното: Защо?!

Приемете го лично. И се вгледайте отвъд видимото. Ще се радвам ако стигнете до онова, което аз усещам, докато се срещам с хората тук. Ако без много думи успея да ви покажа, ако и вие повярвате, че всичко зависи от нас самите”, завършва Росица Кирова, която смята, че на 2 април, верният избор е номер 2 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!