Лайфстайл

Хороскоп за 12 март

  12.03.2023 06:00             
Хороскоп за 12 март

Овен

Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що се отнася до визуалните способности. По тази прчина денят е идеален за реализация на художествени стремежи и проекти. На домашния фронт най-вече може да се заемете с битови подобрения или козметичен ремонт, за който отдавна сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети вдъхновение , с помощта на което да си изясните, какви решения трябва да вземете. Замислете се за обновяване на гардероба - от новия си образ бихте придобили увереност.

Телец

Има какво да кажете, а това са все много сериозни неща. Освен това сте настроени да се позанимавате с малко детективска работа. Започнете с неяснотите в отношенията с другите хора, особено в личните, и се постарайте да ги оживите. Направете така, че всяка Ваша дума да показва готовност да се сближите още повече. Но ако не сте прекалено заинтересувани от тези отношения, не си заслужава да се занимавате с тях въобще. Ако сте заинтересувани, действайте по-смело!
 

Близнаци

Сега не е време за мързелуване. Работете усърдно. Днес може да постигнете не само ръст на своя авторитет и разширяване на сферата на влияние, но и повишение на работната заплата. Денят е подходящ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате намерение да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният фон е благоприятен . Това прави представителите на знака много привлекателни ..
 

Рак

Очаква Ви доста неприятно пътуване. Още от самото начало няма да очаквате нищо хубаво, но на практика нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами ! Най-добре е да вземете със себе си човек, на когото да може да разчитате в трудни моменти. Разходите , свързани с пътешествието ще се окажат доста високи. Възможно е да се загубят важни документи. Ако си останете през деня у дома, от начало малко ще поскучаете, но после ще си намерите не изключително увлекателно, но полезно занимание. По такъв начин даже ще успеете да урегулирате малките разногласия между близките хора.
 

Лъв

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение...
 

Дева

Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто иска да се покаже. Имате идеи и вдъхновени съвети, които сте готови да споделите с всеки, който е готов да Ви изслуша, дори и сами да не осъзнавате това. Засегнете темата, която сте избягвали до този момент поради страх да не бъде погрешно разбрано онова, което мислите. Сега ще кажете възможно най-точните думи и неловкостта, от която сте се опасявали, ще се превърне за достойна за уважение честност.
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.
 

Скорпион

Разногласия, отнасящи се до имущество и финанси, може да доведат до конфликти с човек, който до скоро сте приемали като съмишленик. Бъдете готови да промените своите планове заради нововъзникнали обстоятелства, както и да се откажете от някакви приятни, но незадължителни разходи. Отношенията с близките през този ден ще са доста сложни, но особено ще Ви огорчи невъзможността да намерите общ език с любимия човек. Вярна линия на поведение ще успеят да изберат не много Скорпиони. На повечето от тях ще пречат емоциите.
 

Стрелец

Ако в последно време сте търсили вдъхновение, срещнете се с най-големите чудаци от своите роднини и приятели. Обкръжете се с хора, които се взират в света под много странен ъгъл, и Вие също (съвсем скоро) ще можете да го видите в съсем друга светлина. Страстта може да бъде заразна. Тя ще Ви порази, преди даже да се осъзнаете. Какво пък - действайте!
 

Козирог

Просто защото всички около Вас губят ума си, съвсем не значи, че и Вие трябва да ги последвате. Затова преди да започнете да бягате в кръг и да крещите, че небето всеки момент ще се продъни, поемете въздух, а след това внимателно се вгледайте в ситуацията. Напълно вероятно е да си дадете сметка, че нещата съвсем не са толкова безднадеждни, колкото се опитват да я представят околните. Щом хладнокръвието Ви възтържествува, останалите ще могат да видят нещата през Вашите очи.
 

Водолей

Може да останете с впечатление, че този ден е предназначен изключително за да Ви научи да се помирявате със загубите – много неблагоприятно е стечението на обстоятелствата. Но това не е точно така. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови партньори, ще могат с тяхна помощ да изменят ситуацията към по-добро. От гледна точка на личните отношения денят е нееднозначен. Може да се запази мира и хармонията, но за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни факти и явления. Но ако се погледне на нещата реално, конфликтът е неизбежен.
 

Риби

Ще Ви зарадват финансовите постъпления - неочаквани и съвсем навременни. Не много от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подходящ начин да ги заработят. Възможно е начало на ефективно сътрудничество в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални възможности. В личния живот на Рибите не предстоят никакви промени и даже някои представители на този знак ще започнат да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват униние - навярно ще си намерите начин за развлечение.