Лайфстайл

Хороскоп за 11 март

  11.03.2023 06:00             
Хороскоп за 11 март

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Днес късметът ще Ви се усмихва, а при това колкото са по-сложни нещата и проектите - по-значими, толкова по-големи ще са шансовете Ви за успех. Денят е подходящ за сериозни начинания или начало на работа в някаква нова област. Многобройните Ви таланти днес навярно ще бъдат търсени. Близките хора със съмнение ще се отнасят към Вашите планове, но няма да пречат на тяхната реализация. . Вечерта е подходяща за почивка и разходка на чист въздух. Посещаването на светски мероприятия не е желателно - те по-скоро ще Ви уморят, отколкото да Ви зарадват.
 

Близнаци

Струва Ви се, че можете да постигнете всяка поставена цел, но за съжаление този оптимизъм е лишен от основания. Бъдете готови за поява на пречки по Вашия път , и не разчитайте, че късмета ще бъде с Вас през целия ден. Ако разчитате на собствените си сили, ще избегнете напразните илюзии и горчивите разочарования. Лесно се разбирате с връстниците си, но с представителите на другите поколения не винаги намирате общ език. Ако сте влюбени, ще изпитате удоволствие от общуването, само ако отложите обсъждането на сериозните въпроси, касаещи общото бъдеще. Обръщайте внимание на малките радости и търсете източник на позитивни емоции във всичко, което Ви заобикаля.
 

Рак

Денят ще се окаже изключително спокоен. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всеки, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Интуицията Ви е безгрешна и единственият и проблем е, че подсказките и не рядко закъсняват. Ако сте влюбени, този ден дава възможност да обсъдите много вълнуващи въпроси. Бъдете искрени и не се съмнявайте, че Ви разбират правилно. Освен това денят е подходящ и за големи покупки.
 

Лъв

Днешния ден не много подходящ за романтика, срещи и разговори с любимия човек. Като цяло няма да можете напълно да се разбирате един друг, а поведението и думоте на своя любим човек ще разбирате неправилно. Отделни фрази може да Ви поставят в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се развалят отношенията, днес е за предпочитане да се заемете със своето усъвршенстване. Може да четете книги по психология, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.
 

Дева

Ако не планирате през този ден да бъдете в пълно усамотение и имата намерение (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили вежливост, гъвкавост, дипломатичност и готовност да забелязвате някои нови неща. Бъдете готови и за това, че Ваш колега може да започне да се държи по необичаен начин , като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и възприемчивост, или неочаквано прояви негативните страни на своя характер. Ако сте въвлечени в съперничество с някого, може по-силно от обикновено да Ви засегне поведението на конкурента.
 

Везни

Бъдете внимателни, когато пътувате, защото всяко пътуване може да бъде свързано с неприятни произшествия, конфликти и други сложни ситуации. Денят не е подходящ и за решаване на финансови въпроси, тъй като сте склонни да се „облягате” на неправилни разсъждения и изводи, а разумните съвети да игнорирате. Днес ще Ви бъде трудно да намерите общ език с близките си и това ще е поради факта, че не чувате никого другиго, освен себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подходяща за посещение на светски мероприятия.
 

Скорпион

Старайте се спокойно да се отнасяте към всичко, което става около Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последствия, ако не започнете да реагирате прекалено болезнено. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още утре много от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не трябва да оставате без внимание са отношениято с близките. Ако днес Ви заподозрат в егоизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте добрите думи.
 

Стрелец

Днес Вашия любим човек ще се окаже привърженик на бързите решения и стремителните действия. Вие ще бъдете малко по-бавни и умерени и затова в един момент ще му служите за котва или буксир, което значи, че всячески ще затруднявате неговото препускане. Може би наистина това е за добро?...
 

Козирог

През този ден звездите Ви препоръчват, да бъдете максимално честни с Вашия любим човек. И ако Ви се иска, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от присъствието му за някое време, най-добре е честно и веднага да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви помогнат. Той просто няма да Ви разбере напълно.
 

Водолей

Ще се наложи днес експедитивно да се справите с онази всичката работа, която като тежко бреме лежи на Вашите плещи. Колкото и да звучи тъжно, личният Ви живот също ще стане такова бреме, та и него ще се наложи да влачите през този ден. Но още утре, от тежест, те ще се превърнат в крила...
 

Риби

Денят ще Ви донесе доста интересни впечатления, ако се отправяте на пътуване. Много сте възприемчиви към всичко ново, бързо отделяте главното от второстепенното, и нужното от ненужното. Днес може да не се страхувате от съмнителни запознанства, нито от неуспешни сделки: интуицията ще Ви пази от всичко, което може да представлява заплаха. Бъдете по-внимателни към своето здраве . Поради невъздържаност при хранене може да се обострят хронични заболявания. Не е желателно също и да експериментирате с козметика и парфюмерия, тъй като вероятността за алергична реакция днес е изключително голяма.