Лайфстайл

Хороскоп за 10 март

  10.03.2023 06:00             
Хороскоп за 10 март

Овен

На Вашия любим човек днес няма да е достатъчно Вашата компания. Вие ще бъдете заети с някаква друга работа и няма да имате възможност да разговаряте с него толкова, колкото му е необходимо. Затова бъдете готови за обиди от различен характер и голямо неразбиране от негова страна.

Телец

Подходящ ден за започване на такива или онакива отношения. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой много привлекателен представител на противоположния пол. Сега е време да направите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да приеме Вашата искрена усмивка за опит да го ухапете...
 

Близнаци

Щедростта е важна съставляваща на Вашата личност, и това свое качество трябва не само да цените, но и всячески да се опитвте да развивиате. Само че сега е по-добре да се въздържите от изкушението да дадете малко пари на зем на приятел, да изпълните някои зръки от роднините, или да поемете част от работата на колега, който не успява да я свърши в срок. Ако и за в бъдеще така разточително пилеете силите си, рискувате доста да е преуморите. Вашата енергия съвсем не е безкрайна, дори и да Ви се струва така! Ако останете без сили, за никого няма да бъде добре. Постарайте да отделите повече време за себе си.
 

Рак

За Вашия любим човек днес ще е необходимо да знае, че Ви е нужен, че се интересувате от неговото мнение и имате желание да бъде постоянно с Вас. Ако не направите така, че той да е убеден, рискувате да загубите отношенията си с него, или много здраво да ги развалите. Постарайте се, да не допускате такъв изход от събитията.
 

Лъв

Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще трябва енергично да се заемете с работа, за да помогнете на останалите. Трябва да станете командир на играта, достоен за възхищение. Дори и да не сте във възторг от перспективите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата собствена. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над чувството за необходимост, а от това ще придобиете по-голяма увереност в себе си.
 

Дева

Ситуацията днес ще се променя толкова бързо, че на Вашия любим човек ще бъде трудно да се ориентира и ще се чувства като гумена лодка сред бушуващ океан. Няма да е по силите Ви, да усмирите стихията, но да помогнете в управлението на лодката, е напълно по силите Ви.
 

Везни

За днешния ден звездите препоръчват, да гледате заедно със своя любим човек някакъв весел , интересен и забавен филм, който обезателно ще повдигне Вашето настроение и ще даде няколко интересни теми за размисъл и разговори. Това неминуемо ще ви сближи оше повече.
 

Скорпион

Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, днес е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте , обезателно ще Ви разберат, а може и да получите някой добър съвет.
 

Стрелец

През този ден ще се наложи да се погрижите за представителите на по-възрастното поколение. Например да навестите неговите или своите родители, или поне да им позвъните. Или може би ще преведете някоя стара баба през пътя Доброто общо дела за възрастни хора, които се нуждаят от вас, само ще Ви сближи.
 

Козирог

Ще се появи възможност да осъществите своя отдавнашна мечта. Единственото, което може да Ви попречи, това е недостигът на увереност в себе си. Отделете повече време на общуването с тези, които Ви вярват и не икономисват думите на подкрепа и на комплименти, и ще почувствате, че позитивните тенденции набират сила. Денят е много подходящ за работа с документи, попълване на анкети и формуляри, а така съшо и за работа с обществени организации. Ако пътувате, няма да имате проблеми. Не би било зле да пътувате с някой от членовете на семейството.
 

Водолей

Днес с Вашия любим човек ще има не само за какво да поговорите, а и за какво да помълчите. Това ще даде възможност да поговорите с очите, ръцете и душите си. Постойте , макар и за няколко минути, мълчаливо, и ще усетите какво умиротворение ще усетите.
 

Риби

Ако има нещо, с което успявате да се справите забележително, това е разбирането на това, кога идва най-подходящото време, в което трябва да си вземете тайм аут от този побъркан свят, и да прекарате времето, разглеждайки под микроскоп своята собствена особа. И какво виждате? Незначителни емоции, плуващи около Вас като амеби, променящи формата си - сливащи се, делящи се и заети със собствените си амебни неща? И какво мислите - що за емоции са това, които виждате под стъкълцето?