Лайфстайл

За тези зодии раздялата с партньора е най-трудна

  09.03.2023 16:20             
За тези зодии раздялата с партньора е най-трудна

Някои зодии не успяват да напуснат партньорите си, колкото и токсична и нездравословна да е връзката. От една страна, те не искат времето, усилията и емоциите, които са инвестирали в тези отношения да отидат на вятъра, а от друга са твърде слаби, за да кажат "край". Ето някои от зодиите, които са най-уплашени и най-склонни да протакат агонията, когато трябва да се решат на раздяла с токсичен партньор:

Телец

Телците обичат да са обвързани и като цяло са любители на сериозните връзки. Освен това те не обичат да нараняват близките си и то по никакъв начин. Затова дори да виждат, че се намират в нездравословна връзка, те до последно ще се съобразяват с чувствата на партньора си.

Рак

Всички хора от зодия Рак са изключително отдадени на своите романтични връзки. Именно затова личностите от този знак често нямат смелостта да прекратят отношения, в които не се чувстват щастливи, обичани и ценени. 

Стрелец

Стрелците имат много жизнен и динамичен характер и обикновено са постоянно загрижени за щастието на хората около себе си. Ако се намират в трудна връзка, те по-скоро ще си намират различни развлечения и начини да се разсейват, но няма да дръзнат да кажат на своя партньор, че нещо не е наред и то генерално.