Свят

УБИЙСТВЕНА КРАСОТА: Млада майка почина след липосукция в мол

  03.03.2023 03:22             
УБИЙСТВЕНА КРАСОТА: Млада майка почина след липосукция в мол

Млада майка почина, след като реши да си направи липосукция в МОЛ-а.

Процедурата е отнела живота на 31-годишната Ана Роса Маварес Риверо в търговски център в родния ѝ град Кумана във Венецуела, предаде ”Ню Йорк поуст”, позовавайки си на венецуелски медии. Липосукцията е била относително лека и от типа липо лазер, при които с лазерен уред се изрязва излишната мазнина.

В този конкретен случай, жената започнала да изпитва проблеми с дишането след процедурата и била повикана линейка. От 10 сутринта в неделя до почти 14:45 обаче спешната помощ така и не дошла, защото в болницата имало недостиг на кислород, пише „Петел“.

Семейството на жената започнало да снима чакането с телефона си. Когато най-накрая венецуелката била закарана в болницата, тя нямала признаци на живот. След трагедията, властите са проверили лекаря, извършил липосукцията, който е с име Александър Ларошел. Той е задържан и разпитван, а разследването се очаква да приключи в рамките на месец и половина.

Изданието припомня случай от януари, при който жена се оплака от липосукция в Испания. По думите ѝ, процедурата за 6 500 долара я оставило с белези като от наръгване с нож.