Събития

Ученици и студенти ще бъдат мениджъри за един ден в Община Берковица

  22.02.2023 18:00             
Ученици и студенти ще бъдат мениджъри за един ден в Община Берковица

Община Берковица отваря врати за високо мотивирани млади хора, които да се включат в инициативата „Мениджър за един ден“.
В рамките на един ден ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години ще имат възможността да се запознаят с управлението на общината, да станат част от общинската администрация, да се срещнат с екипа на кмета Димитранка Каменова, да надникнат в работното всекидневие на общинското управление.
Те ще могат да задават въпроси, да се включат в дискусии, да демонстрират лидерските си умения, да получат знания и напътствия от менторите си.
Инициативата „Мениджър за един ден“ ще се проведе на 27 април 2023 година, а целта е да даде посока в избора на кариерен път на учениците и студентите.
Желаещите могат да участват, като се регистрират на обявената платформа на адрес https://mfd.jabulgaria.org/ до 10 април 2023 г.
Проявата се стреми да вдъхнови и ориентира младите хора в избора им на бъдеща професия, както и да ги запознае какво представлява един типичен работен ден в държавните институции, неправителствените организации и частния бизнес сектор.