Събития

Любовна връзка от Северозапада „наднича“ от хитов филмов сериал

  10.02.2023 06:00             
Любовна връзка от Северозапада „наднича“ от хитов филмов сериал

Момиче от Мездра е гадже на министерския син Даниел Върбанов, който играе княз Баян

 

Любовна история, за която никой не говори в хитовия филм „Войната на буквите“, е пряко свързана със Северозапада, научи „Конкурент“. Медиите вече надушиха, че Даниел Върбанов, който играе княз Баян – третият син на Симеон Велики, е издънка на бивш министър и манекенка. Малцина обаче знаят, че приятелката на Даниел - красивата Александра Лашковаq е от Мездра. Тя е студентка в НАТФИЗ и от около година е заедно с хубавеца от малкия екран и един от главните герои във филмовия сериал на държавната телевизия.

Приятелка на Даниел Върбанов е на 23 години. Тя също има немалка роля в сериала – играе Макрена. Момичето, което се преоблича като мъж, воюва заедно с мъжете край стените на Константинопол при обсадата на византийската столица.

Александра е гордостта на СУ „Иван Вазов“ в Мездра, тренирала художествена гимнастика. В момента усвоява актьорския занаят в театралната академия, в която следва и приятелят й в живота Даниел.

Бащата на Даниел Върбанов е бившият земеделски министър от правителството на ОДС Венцислав Върбанов от Земеделски народен съюз. Славният татко на актьора е бил кмет на Долни Дъбник, а в момента е председател на Асоциацията на земеделските производители в България.

Като малък Даниел искал да е пилот от Формула 1. В семейството на един от най-богатите хора в Плевенско има още две момчета, но актьорът, който играе княз Баян от малък се отличавал с таланта си. Красотата му е вродена, негова майка е бившата манекенка Камелия. На 19 години тя заминава за Италия и дори е избрана за Мис Генуа, но после я декласират, тъй като няма италианско гражданство. След това прави кариера при Джани Версаче, която е доста добре платена и й отваря вратите към световните модни подиуми. И когато на Апенините й предричат розово бъдеща, тя избира друго. Майката на Даниел слиза от подиума заради личния момък от Долни Дъбник Венцислав Върбанов.