Лайфстайл

Как да го накарате да ви предложи брак?

  25.01.2023 19:30             
Как да го накарате да ви предложи брак?

Взаимоотношенията между мъжа и жената са необятна тема. Често пъти мислим, че всичко е просто – има ли любов, не ни е необходимо нищо друго. Това може и да е вярно, но когато сме във връзка от дълго време, рано или късно започваме да си задаваме въпроса: „Ами сега накъде?“.

За дамите засвидетелстването на сериозни намерения може да бъде от голямо значение. Господата пък често смятат точно обратното. И така – има ли начин как да накарате мъжа на вашите мечти да се отнесе сериозно към вашите взаимоотношения и да ви предложи брак?

В следващите редове се надяваме да отговорим на този въпрос. Ето как:

Превърнете се в негова слабост

Въпреки че вашият партньор не ви предлага брак, това не означава, че той не иска да прекара остатъка от живота си с вас. Може би той иска да се увери, че вие сте правилният избор за него. За да потвърдите това, вие трябва да се превърнете в негова опора, най-близък приятел и да не забравяме – да знаете как да приготвите любимото му ястие по най-добрия начин. Разбира се, нека тази грижа и отдаденост не се превръща в мания. Бъдете сигурна, че уважавате неговото лично пространство и му дайте ясен знак, че вие искате същото от него. Всеки мъж оценява факта, че вие изпитвате сигурност и нямате против от време на време той да се отдава на любимите си хобита. Така ще му дадете да разбере, че бракът не означава непременно той да жертва свободата си.

Дайте му знак, че искате нещата да станат по-сериозни

Ако сте опитвали да му покажете, че искате да преминете на „следващото ниво“, но той изглежда не разбира, опитайте се да му го намекнете чрез предложение да живеете на друго място. Попитайте го иска ли да потърсите по-добри възможности за работа, на място с по-добър климат и възможности за развитие. Това не означава, че непременно искате да се преместите, просто му дайте знак, че искате нещата да поемат в друга посока.

Започнете да прекарвате повече време с приятелите си

Когато сме във взаимоотношения, понякога ние, дамите сме склонни да пренебрегваме останалите. Особено в началото на връзката си, искаме да сме колкото се може повече време с мъжа на нашето сърце. Забравяме за срещите с приятелки и пропускаме ежеседмичните сбирки. За да го накарате да ви предложи, започнете да излизате по-често. По този начин ще му покажете, че вие имате и други хора в живота си. Вместо да стоите вкъщи и кротко да го чакате да се прибере от работа, вършете ваши неща. Планирайте спа уикенд с приятелките си и не му казвайте докато не стане четвъртък. В последния момент му споделете плановете си. Това ще го накара да се почувства малко несигурен и да изпита страх, че може да ви изгуби. Понякога е важно той да почувства отсъствието ви, за да разбере как би се чувствал, ако ви няма.

Покажете му, че имате и други варианти

Много е важно да се държите така, че да успеете да му покажете, че вие сте харесвана и обгрижвана. „Случайно“ му споделете, че непознат мъж ви е догонил, за да иска номера ви, или пък хвърлете бегъл и сексапилен поглед на някого, който седи срещу вас в ресторанта.

Говорете за сватба

От време на време му споделяйте, че сте привърженичка на сватбите, показвайте му модели рокли, които ви харесват или пък видимо се вълнувайте ако ви поканят на сватба. Все пак, недейте да прекалявате. Ако усетите, че моментът за него не е подходящ, можете да изчакате малко.

Станете близки със семейството му

Колкото и силен и корав да е един мъж, в известен смисъл дори и той се вслушва в съветите на близките си роднини от женски пол. Ако поддържате добри отношения с майка му или сестра му и редовно споделяте вижданията си, има голям шанс те да му намекнат какво трябва да направи.