Бизнес Събития

Боян Минков: Ето как в Община Белоградчик от днес ще влизат още 1 млн. лева годишно?

  23.01.2023 15:00             
Боян Минков: Ето как в Община Белоградчик от днес ще влизат още 1 млн. лева годишно?

Председателят на общинския съвет в Белоградчик Боян Минков не спира да изненадва с приятни новини хората около себе си.
"На всеки вече му е ясно, че текат разследвания как през последните години от бюджета на Община Белоградчик са изтичали по неправомерен начин огромно количество средства, след като Окръжна прокуратура Видин повдигна обвинение срещу кмета на Белоградчик за извършено длъжностно престъпление по разследване за злоупотреби, довели до тежко финансово състояние на общината. 
С думи и изобличения обаче нищо няма да постигнем. Необходимо е действие в положителна посока", коментира Минков.
"Щастлив съм да ви съобщя, че успях да се преборя дружество за лизинг на автомобили да плаща данъци в размера на 1 млн. лева годишно в НАШАТА ОБЩИНА. Така след като преди две години привлякох подобно дружество да плаща данъци в размер на 300 хиляди лева годишно към нашия бюджет, сега тази сума става общо 1 300 000 лв. годишно.
Разчитам на разум и безкористност в управлението на всички средства на данъкоплатците, които постъпват в Общината, за да се отласкаме от дъното и най-после да започнем да решаваме проблемите си. А те са толкова много. Хубаво е, че са много и съмишлениците, които са убедени, че не трябва да се руши, а да се гради - всеки с каквото може!", допълни Боян Минков.