Бизнес Събития

Врачански бизнесмен стана дядо за сефте, спешно се връща от Италия да черпи

  19.01.2023 18:28             
Врачански бизнесмен стана дядо за сефте, спешно се връща от Италия да черпи

Врачанският бизнесмен Здравко Младенов, който има успешен бизнес с продажба на автомобили, стана дядо на първороден внук. Малкият юнак ще носи с гордост името на своя славен дядо, а баща му Елвис и майка му Александра били категорични за избора на името.

Здравко Младенов II се е родил тази сутрин в 8.30 часа в столичната болница „Св. София“. Той е тежък 3 250 грама и е висок 49 см.

Дядо Здравко научил новината в Италия, където бил по бизнес дела. През целия ден той се надбягвал с времето, за да пристигне тази вечер във Враца и да започне да черпи. Той бил посрещнат от малкия си син Зари, който пък има бизнес в пътната помощ.

Купонът е на тайно място, което се намира на изхода на Враца в посока към Оряхово. За настроението на гостите на щастливите баба и дядо – Здравко и Димитрина Младенови, ще се погрижи  DJ Бартер Димитър Димитров - възможно най-добрият избор за разпалване на емоциите и настроението на всяка компания в Западна България, Южна Румъния и Източна Сърбия. Така че, ако тази вечер чуете тътен откъм Оряховско шосе, бъдете сигурни, че не е свързано с ураганния вятър, а е част от купона на Здравко Младенов старши, каза който трябва.