Събития

Отбелязаха тържествено 6-ия рожден ден на „Център за социално включване “Аз и моето семейство“ СНИМКИ

  23.11.2022 11:20             
Отбелязаха тържествено 6-ия рожден ден на „Център за социално включване “Аз и моето семейство“ СНИМКИ

На 18.11.2022г.“Център за социално включване “Аз и моето семейство“, Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG05M9OP001-2.004- 0060-C01/03.08.2016г.,финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд тържествено отбеляза своя  шести рожден ден.

Специален гост на тържеството бе г-жа Ивета Михайлова-арттерапевт към кабинет “Модерно изкуство и арттерапия“ гр.Враца. Заедно с нея, децата се потопиха в чудна приказна атмосфера. Незабравимият празник бе посветен и  на Деня на християнското семейство, като  екипът от специалисти, работещи в центъра запознаха присъстващите родители с традициите на този ден.

Празникът завърши с вкусна торта и подаръци за всички деца, осигурени от дарители на Центъра. Всяко дете отнесе в дома си зрънце обич и топлина, които в Център за социално включване „Аз и моето семейство” се предлагат в изобилие.Витанов: По-вероятно да препиете по Коледа, отколкото да ви хване COVID-19
Видинската група Глашатаи с Рождествен концерт
Гореща вълна обхвана Австралия
5 рецепти за домашна вода за уста
Закритата лекоатлетическа писта във Видин се превръща в модерно спортно съоръжение СНИМКИ
Експерти: Очаква се двойно увеличение на лихвите по кредитите