Събития

Ето кои грабнаха титлите „Мис и Мистър Козлодуй 2022“ СНИМКИ

  25.09.2022 11:00             
Ето кои грабнаха титлите „Мис и Мистър Козлодуй 2022“ СНИМКИ

Новите „Мис и Мистър Козлодуй 2022“ са 17-годишната Малина Людмилова и 22-годишният Венислав Иванов. Традиционно и тази година уютният комплекс “The River” домакинства конкурса „Мис и Мистър Козлодуй “. Първи подгласници на носителите на короната станаха Десислава Петрова и Йоан Георгиев. Третото място заеха Калина Върбева и Детелин Емилов.

Красотата и представянето на кандидатите за титлата беше оценявано от жури в състав: управителят на оръжеен магазин ,,И.К.Хоби“ в Козлодуй – Венелин Калинов, адвокат Цветелина Славчева от адвокатска колегия – Монтана, компания им правеха топ моделите на X Model Group“ Нелина Николова- „Мис Северозападна България 2021”, Рикарда Петрова -,,Мис Берковица 2022“, Наталия Георгиева - ,,Мис Монтана 2021“ и миналогодишната ,,Мис Козлодуй“ – Вяра Олегова.

 Конкурса се проведе с изключителната подкрепа на основния спомоществовател на модните и младежки инициативи в Северозапада Стилиян Чомаковски – „Чом Стил“, както и множество местни фирми и приятели на модата от региона. Цветята за победителите бяха осигурени от градински център „Green garden solutions“ - Козлодуй. За победителите в бляскавата надпревара имаше още много награди и подаръци. Водещата на събитието – офис мениджърът на агенцията на Северозапада Зорница Димитрова, допринесе допълнително за доброто настроение на публиката и участниците в събитието.

Победителите ще представят Козлодуй на предстоящия грандиозен конкурс ,,Мис и Мистър Северозападна България 2022″, който ще се проведе в края на годината.