Избори Събития

Ирена Димова в Бързия: Тук лъжите и манипулациите на опонентите ни не работят

  23.09.2022 12:00             
Ирена Димова в Бързия: Тук лъжите и манипулациите на опонентите ни не работят

Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС Ирена Димова, Деян Еленков, д-р Христо Кастрев и Калин Хайтов се срещнаха с жителите на село Бързия. 

“Отново сме в с. Бързия. Тук лъжите и манипулациите на опонентите на ГЕРБ-СДС никога не могат да проработят, защото хората виждат това,  което сме направили за тях, знаят, че когато местната и изпълнителната власт работят в диалог, нещата се получават. Само за последните три години седем ремонтирани улици са с положен асфалт, една с бетон, открит бе банкомат, изцяло със съдействието на кмета на община Берковица - Димитранка Каменова. 

В момента  квартал Гръскята се обновява изцяло, сменя се водопровод, асфалтират се част от улиците, ще се възстановят и тротоарите. В последните 3 години се смени основно едната част от покрива на читалището, а другата се ремонтира, сградата на кметството доби нов облик след боядисването. Това са много малка част от всичко, което е постигнато с подкрепата на Община Берковица. Докато управлението на Кирил Петков водеше война с местната власт, ние твърдо подпомагахме  усилията й, защото е най-близо до проблемите и приоритетите на гражданите.  

За мен и за колегите от листата на ГЕРБ-СДС бе искрено удоволствие да пием кафе с приятели и съмишленици от селото и да видим как нещата се случват, когато има желание.  

Благодаря на жителите на Бързия, че за пореден път изразиха подкрепата си към нас, а те знаят, че няма да предадем доверието им!” категорична бе Ирена Динова. 

 

ГЕРБ-СДС са с номер 24 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!