Избори Събития

Ирена Димова и Росица Кирова бяха при хората на Вършец

  22.09.2022 14:24             
Ирена Димова и Росица Кирова бяха при хората на Вършец

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС от регион Ирена Димова, Владимир Минчев, Михаил  Пасланджийски, Деян Еленков, д-р Христо Кастрев, Георги Георгиев, Калин Хайтов, Александър Ангелов и Кристиян Божидаров, заедно със зам.председателят на 47-мото Народно събрание и водач на листата на коалицията във Видин Росица Кирова се срещнаха с гражданите на Вършец.

„Тук винаги сме получавали подкрепа, доверие, което сме се старали да оправдаем, уважение,  което е най-голямата ни сила и опора.  

Така бе и сега. Открито си поговорихме за тежката ситуация, в която изпадна държавата ни. Припомнихме си къде бе тя преди само година и половина и къде стигна сега под управлението на хора, които имат безотговорна и авантюристична представа за политиката. 

Благодаря ви за топлото посрещане, приятели! 

Вие сте тези, които ни давате надежда и убеденост, че ще изведем държавата ни отново на пътя, който носи просперитет, сигурност и предвидимост за обикновения човек”, заяви Ирена Димова.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 24 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Тригодишно момче случайно простреля майка си с пистолет, намерен у дома
МВР неутрализира престъпна група занимаваща се с транспортиране на нелегални мигранти
Бяла Слатина - с поглед в бъдещето за по-добър живот
2300 коли са се струпали на изхода от Русия към Грузия. Увеличават патрулите
Ваня Григорова: Инфлацията със сигурност ще продължава да се увеличава
Вредно ли е да се къпете със сапун?