Лайфстайл

Хороскоп за 15 август

  15.08.2022 06:00             
Хороскоп за 15 август

Овен

През този ден трябва внимателно да се вслушвате във всичко, което Ви казва Вашия любим човек. Може би затова, че да ви бъде и след това, е редно да му отговорите , когато Ви попита , защо сте постъпили така, а не както Ви е съветвал В крайна сметка ,дали ще постъпвате според съвета му или не, си е лично Ваша работа...

Телец

Телците получават примамливи предложения. Днес представителите на знака са достатъчно храбри, решителни и уверени в себе си, за да се откажат от старото и известното, заради новото, многообещаващото и неразбираемото. Очакват ви куп приключения и нови впечатления. Доверявайте се на интуицията, а тя ще Ви помогне да намерите верния път към победата. Във всяко отношение играете ролята на лидер, даже понякога прекалено се увличате. Обкръжаващите ще са недоволни от това, че не приемате друго мнение , освен своето, и еднолично взимате важни решения.
 

Близнаци

Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде... Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.
 

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.
 

Лъв

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас - собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.
 

Дева

За Вас този ден ще бъде благоприятен. Това ще позволи да реализирате много отдавнашни свои намерения, и да осъществите замисли, които съвсем до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате възможност да заздравите своите професионални позиции, а Вашето трудолюбие ще стане сериозно преимущество пред конкурентите. Романтичните срещи ще преминават много добре, макар че чувството на разочарование не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, ако става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „половинка”.
 

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.
 

Скорпион

Бъдете внимателни и решителни. През този ден може да имате съдбоносна среща, но трябва навреме да проявите инициатива, за да положите началото на отношенията. За съществуващите двойки се препоръчва да внесат разнообразие в своя живот и да направят нещо запомнящо се, което да помогне на неотдавнашните спорове и разногласия , да останат в миналото. Вероятни са успешни придобивки , които може да бъдат и много крупни. През втората половина на деня може да си планувате пътуване или някакви светски мероприятия, но е по-добре да легнете да спите по-рано, отколкото да чувствате неразположение.
 

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.
 

Козирог

Събитията на деня сякаш са оцветени в доста мрачни тонове, но Вие добре разбирате, че това, така да се каже, е „последното издихание” на проблем, започнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на когото и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви провокира за необмислени постъпки. Скоро ще се почувствате значително по-добре. Имайте предвид, че днес е по-добре да не водите задушевни разговори, а да се постараете да си намерите някакво интересно занимание.
 

Водолей

Не се отнасяйте днес прекалено сериозно към ставащото. Гледайте на света, на събитията в него, а и на Вашия любим човек, със здрава доза ирония. Иначе рискувате да си трупнете на главата толкова проблеми, че после сума време ще се наложи да ги оправяте.
 

Риби

Престанете да държите в неведние обекта на своята привързаност за чувствата, които изпитвате към него. Ако вече сте успели да му отворите очите за това , че не Ви е безразличен, кажете му го още веднъж: за Вас може и да не е удобно, но на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкова трудно.