Лайфстайл

Три зодии, които винаги се връщат при бившия

  06.08.2022 19:30             
Три зодии, които винаги се връщат при бившия

Характерът на всеки човек, освен от звездите, под които е роден, е повлиян и от обществото, възпитанието, епохата и много други. И все пак, говорейки за предразположеността на хората да се връщат към бивши партньори, астролозите разграничават представителите на три зодии, пише "Тялото".

Рак
Раците са много чувствителни и романтични, склонни към носталгия, което означава, че често се гмуркат в спомени. За тях всяка раздяла е по-скоро трагедия. Няма предишни, така че вероятността от нова връзка пада драстично, а вероятността от връщане към нова нараства рекордно високо!

И мъжете, и жените от този знак физически не могат да издържат на самотата и патологично бързо се стремят да запълнят околното емоционално пространство и вътрешна празнота. Поради страха да не разпознаят любовта в новите връзки, за тях е по-лесно да възстановят старите, отколкото да изградят нещо ново с някой друг, чужд и непредвидим.

Жените при най-малката надежда се връщат и с радост се намесват в живота на бившия. Лош, но пък собствен за тях във всеки случай е по-добър от някой друг.

Мъжът Рак, дори когато създава нови връзки, бяга дълго време при първата, тъй като е сигурен, че тя все още му принадлежи. Ето защо, в случай на неуспешна нова връзка, той се връща в първия си дом. За Раците това е нещо естествено, може да се каже на ниво инстинкт. Ако не бъде посрещнат с отворени обятия – „умира“, оплаква се, предизвиквайки съжаление.

Риби
Рибите, като знак на крайностите, имат два противоположни мотива за връщане назад. Раздялата не е драма, а по-скоро илюзия или временно помътняване на разума, което бившите партньори трябва да разберат и простят.

Първата група Риби е водена от желанието да докажат, че са най-добрите и незаменими. Постепенно възвръщайки доверието, те „довършват“ бившия с ласки и неземни удоволствия. Да, чувствената част от връзката с тях често е много добра. Те го знаят и го използват като коз. Щом си им се поддал, значи това е, няма връщане назад!

Хората от втората група Риби наистина не могат да живеят без бивш любовник, тъй като са тясно емоционално свързани с него и затова искрено страдат от липсата му.

Дева
Малко вероятно е прагматичната Дева да стане герой на любовна история, тук няма мирис на емоционалност. Но зад дебелата черупка на хладнокръвието се крие голяма подозрителност и комплекси. И мъжете, и жените са твърде придирчиви към хората и от години търсят нов партньор, изтощавайки всички и всичко наоколо с характера си.

При най-малката възможност за контакт с първия, те ще бъдат там. Те ще помагат, ще решават проблеми, показвайки, че са верни и предани. Несъмнено, мечтаейки за връщане към спокойното минало, те идеализират бившите си партньори. Познанство, може би не най-доброто, но обичайният начин на живот ги привлича повече от надеждата за нова любов.