България

Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна катастрофира на бензиностанция

  05.08.2022 16:39             
Пияна, дрогирана и без книжка: 18-годишна катастрофира на бензиностанция

Неправоспособна шуменка е установена да шофира след употреба на алкохол и наркотични вещества при отработване на пътнотранспортно произшествие, съобщиха от пресцентъра на полицията в Шумен.
В 3:00 часа тази нощ в дежурната част на полицейското управление в града е приет сигнал, че водач на лек автомобил „Мерцедес“ е катастрофирал в колонка на бензиностанция на шуменския булевард "Ришки проход". Изпратеният на място полицейски екип установил, че зад волана на лекия автомобил е 18-годишна неправоспособна шуменка, във видимо нетрезво състояние. След тест с дрегер са отчетен 1,64 промила алкохол в издишания въздух, а след дръг тест - положителна на кокаин проба.
Във вещите на 17-годишна девойка, пътувала в автомобила, е намерено и иззето пликче с бяло прахообразно вещество, по нейни данни - кокаин.
Двете момичета са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувани са досъдебни производства.Рекордно много пожари в Югозападна Европа през 2022 г. и високи нива на въглеродно замърсяване
Експерти на омбудсмана с информационна среща и приемна за гражданите във Враца
Почитаме Успение Богородично
Хороскоп за 15 август
Вижте защо е нужно по-бързото завършване на пътя Видин - Ботевград СНИМКИ
УЖАС: Автобус с деца катастрофира на магистрала Тракия СНИМКА