Събития

БЛАГА ВЕСТ! Бившата „Мис Враца“ Радост Тодорова и националът Георги Костадинов се сдобиха със син

  05.08.2022 14:28             
БЛАГА ВЕСТ! Бившата „Мис Враца“ Радост Тодорова и националът Георги Костадинов се сдобиха със син

Красавицата Радост Тодорова от Враца роди първото си дете – син, на име Георги. Щастливият татко е националът Георги Костадинов.

Малкият юнак е поел първата си глътка въздух на 3 август в столичната болница „Токуда“. Той тежи 2 900 гр. и е с ръст 49 см. 

За благата вест съобщи в социалната мрежа Радост Тодорова.
„Най-голямото щастие озари и нашето семейство - с Георги станахме мама и тати на един прекрасен малък мъж - най-съвършеното нещо, което някога съм виждала! Кръстен на баща си, който ме подкрепяше и обсипваше с любов при всяка една крачка по нелекия път да се сдобием с тази рожба - дар от Господ! Чувствата са неописуеми, ароматът на бебе е прекрасен, а всяка болка до тук си струваше!!! Огромни благодарности на екипа в болница Токуда, начело с така внимателната и мила д-р Апостолова, която извади на бял свят малкия юнак! На д-р Шефкетова, която ни подкрепяше и продължава да го прави до ден днешен…. На МЦ “Д-р Калчев” и в частност на д-р Калчев, д-р Чучумишев, д-р Тончев, на Цвети, на Мария и на всички мили хора там за грижите, отдадеността и вниманието им към нас и нашата история!!! Вие сте ангели! Благодаря на семейството ми, което изтърпя нервните ми кризи преди и след като забременях , най-вече на Георги….. хахахаха и не на последно място благодаря на себе си, че в нито един момент не се отказах! Аз съм най-големият инат, който познавам! А сега да видим и малкото ни лъвче чии качества ще наследи. “От кал да е, Георги да е!”, написа Радост Тодорова.

ЧЕСТИТА РОЖБА!Експерти на омбудсмана с информационна среща и приемна за гражданите във Враца
Почитаме Успение Богородично
Хороскоп за 15 август
Вижте защо е нужно по-бързото завършване на пътя Видин - Ботевград СНИМКИ
УЖАС: Автобус с деца катастрофира на магистрала Тракия СНИМКА
След скандал в къмпинг: Хванаха полицайка на пътя, отказала да даде проба за алкохол