Събития

Релаксът на „Средновековие“ е като сбъднат карибски сън СНИМКИ

  31.07.2022 06:00             
Релаксът на „Средновековие“ е като сбъднат карибски сън СНИМКИ

Комплекс „Средновековие“ във Враца отвори врати и привлича клиенти с уникалната си атмосфера. Мястото е магнетично, защото съчетава екзотичната карибска атмосфера с палми на фона на величествения Врачанския балкан. Крепостните стени допълват колорита на този истински оазис.

Можете да намерите прохладата сред приятна атмосфера и уникална архитектура всеки ден между 10 и 18 часа. От понеделник до петък билетът е 10 лева, а през почивните дни се влиза срещу 12 лева.

Цената включва чадър с шезлонг, достъп до басейни и неограничено ползване на водните пързалки в комплекса.

Децата до 3 години влизат безплатно със своите родителите.

Комплекс „Средновековие“ разполага с голям басейн. Край детския басейн има атракцион – водна стена. Посетителите на комплекса могат да се радват на 3 водни пързалки.

За по-претенциозните има летен бар и барбекю, на което се предлагат конски деликатеси, от доказаната марка „Крепостите“.

Ценителите на екстрите ще намерят страхотен наргиле бар.

От Комплекс „Средновековие“ са готови да поглезят клиентите си с още екстри. Те могат да предоставят ресторанта си за тържества. Максималният капацитет на заведението е за 300 души. Това прави ресторантът желано място за сватби и кръщенета, семейни и фирмени празници. За да резервирате обаче е нужно да направите предварителна заявка.

Комплекс „Средновековие“ организира детски рождени дни през деня с детско меню и екстри - възможност за ползване на всички атракциони.

Повече информация ще намерите в страницата във фейсбук СРЕДНОВЕКОВИЕ

Телефон за заявки и информация - 0896 782778.

Адресът е: ул. „Илинден“ – на изхода на Враца в посока Монтана.

Помечтайте, преди да идете в Комплекс „Средновековие“, а там ще сбъднат всичките ви очаквания!

 

Снимки: Йордан Недялков