България

След нанесена щета на кола: Оставиха бележка с извинение и контакт за поемане на вината

  24.06.2022 18:40             
След нанесена щета на кола: Оставиха бележка с извинение и контакт за поемане на вината

В столичния квартал „Овча Купел“, на ул. „Маньово бърдо“, наблюдателни съседи забелязаха нещо, което рядко може да се види и решиха да споделят за добрата постъпка в групата на квартала.
След нанесена щета на паркиран автомобил, нарушителят остави бележка, с която поднася своите извинение и посочва телефонен номер за обратна връзка, за да може потърпевшият да осъществи контакт и да се разберат относно оправяне на проблема с колата.
„Извинявам се, аз Ви одрах колата, звъннете на този номер, за да се разберем. Ще поема всички разходи“, гласи съобщението, оставено на хартиен лист и прикрепено към чистачката на автомобила.
Под поста много хора от квартала изказват надежда, че все още има добри и коректни хора, а един от жителите споделя, че и на него са му оставяли: "такава бележка пред блока в Овча Купел".Фейсбук/ Група Овча Купел 1, 2Друг жител, явно станал свидетел на случилото се, споделя: "Млада мацка с новичко тъмносиньо пежо, браво на нея, беше супер притеснена, че е направила беля. Браво на нея за постъпката".