Събития

Ломските шоколадчетата с нови награди

  25.05.2022 15:00             
Ломските шоколадчетата с нови награди

Вокална група "Шоколадче" Лом се класира на първо място в Националния конкурс с международно участие "Петнадесет лалета" Хисаря,  вокалното трио от Микаела, Рая и Емили също  грабна първото място в съответния раздел с песента "Яворова пролет". Това е любим конкурс за групата, сподели Росица Кръстева, вокален педагог:
 "Аз съм щастлива и горда и с доста голямо вълнение очаквам присъствения етап...Концертният състав на група "Шоколадче" се представи с едно много любимо наше парче по музика на Развигор Попов "В утринта" и те са класирани... Очакваме резултатите на индивидуален изпълнители.

Предстои присъствения етап на "Звукът на времето", където  също сме класирани... Предстои специален концерт по повод 13 рожден ден на група "Шоколадче" от златни български хитове, концертът е на 8 юни в голямата зала на читалище "Постоянство"... Идеята е да върнем часовника назад и да се върнем в едно друго време с неговата красота и ценности..."

В първия етап на конкурса "Петнадесет лалета" Никола Михайлов  грабна две първи места, Мария Илиева е на първо място, а София Дамянова се класира на второ и трето място.