Събития

СУ „Христо Ботев” -Козлодуй чества 75-годишен юбилей

  14.05.2022 13:06             
СУ „Христо Ботев” -Козлодуй чества 75-годишен юбилей

Вчера, с тържествена програма Средно училище „Христо Ботев”, гр. Козлодуй отбеляза своя 75-годишен юбилей. Празничната програма се състоя в Дома на енергетика.
Със специални плакети бяха отличени бивши директори на училището и учители, които са допринесли за изграждането и просперитета му.
Г-н Георги Кирков, заместник-кмет на община Козлодуй, поднесе поздравителен адрес и специален подарък от името на ръководството на Община Козлодуй на директора на СУ „Христо Ботев“, г-жа Верка Петкова.
В поздравителния адрес от името на Община Козлодуй и Общински съвет Козлодуй се казва: „Благодарение на усърдието и професионализма на учители и ръководство, СУ „Христо Ботев” продължава да предава знания и ценности на своите възпитаници. С професионализъм и стремеж към постоянно усъвършенстване Вие градите настоящето и бъдещето на нашата община – знаещи и можещи, отговорни пред обществото млади хора”.
На тържествената церемония, от името на ръководството на Средно училище „Христо Ботев”, с Почетна грамота и плакет бяха удостоени г-жа Маринела Николова, кмет на община Козлодуй, за принос в развитието на училището, и дирекция „Хуманитарни дейности”, за ползотворно сътрудничество.
 Бременна загина при зловеща катастрофа във Врачанско СНИМКИ
Обвиниха турчин за недекларирани 1 235 739 лева на границата
Култовият DJ Barter подлуди левскари на абитуриентски бал СНИМКИ
Рекорд: Над 1 тон метамфетамини иззети в Истанбул
Журналист представи първата си детска книжка в Лом
5 признака, че не общувате нормално във връзката