Спорт

„Златните момичета” от националния ансамбъл по художествена гимнастика ще гостуват днес в Мездра

  26.06.2024 11:15             
„Златните момичета” от националния ансамбъл по художествена гимнастика ще гостуват днес в Мездра

В рамките на съвместната инициатива на Coca-Cola и на „Златните момичета” на България под наслов „Заедно създаваме магията“, посветена на предстоящите Олимпийски игри в Париж, олимпийските шампионки по художествена гимнастика от Токио 2020 от националния ансамбъл Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ще гостуват днес, 26 юни 2024 г., на Железничарски клуб по художествена гимнастика „Алелия“ - гр. Мездра.

Събитието е от 18:00 часа във физкултурния салон на Основно училище „Христо Ботев“.

По време на визитата си олимпийските шампионки в многобоя ще споделят своите умения и талант с подрастващите гимнастички от мездренския клуб. След своеобразния мастър клас „Златните момичета” ще раздадат автографи и ще се снимат за спомен с всички желаещи.

Заповядайте на събитието, за да споделим заедно магията на най-красивия и изящен спорт! Очакваме Ви!

***

Заедно създаваме магията

Coca‑Cola и „Златните момичета“

Истинската магия се случва тогава, когато сме заедно. Вдъхновени от успехите на нашите „Златни момичета“, тази година си партнираме с тях, за да споделим емоцията, която художествената гимнастика носи.

„Златните надежди“

За да вдъхновим новото поколение шампиони, ще организираме срещи между златните медалистки и млади таланти от три клуба по художествена гимнастика в България - в Казанлък, Търговище и Мездра. Ще посетим и два центъра за деца със специални образователни потребности в София и Кюстендил.

По време на събитията участниците ще могат да се запознаят с идолите си, както и да получат ценни съвети и подкрепа от тях.

Заедно създаваме магия

Това лято ни дава шанса да се съберем и да създадем незабравими спомени заедно. Всяко събитие е възможност да споделим радостта от общуването и да отпразнуваме уникалността на всеки един от нас. Нека изживеем заедно магията на различията.

Следете официалната ни Instagram страница @cocacolabulgaria за специални кадри от събитията.