Лайфстайл

Хороскоп за вторник 25 юни

  25.06.2024 06:00             
Хороскоп за вторник 25 юни

Овен

На работата може да се случи нещо необикновено - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много жалко, че В този момент сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са твърде далече от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този повод няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, отколкото работата. Постарайте се да превключите и да покажете голяма продуктивност при изпълнение на поставените задачи.

Телец

Да се уедините с възлюбения или възлюбената няма да е особено лесно. Вашите задължения към семейството или приятелите обезателно ще надделеят пред перспективата за романтична среща. Добрата новина е, че за пръв път от доста време това увлечение спокойно ще мине без Вас, а и няма да Ви кара да се укорявате за своите приоритети. Това е един от онези редки случаи, когато да се направи невъзможното, е възможно. Наслаждавайте се!
 

Близнаци

Днешният Ви ден ще се окаже доста екстремален и труден, в план на изживяване на Вашите чувства, по оношение на любимия Ви човек. Сякаш ще вървите по острието на бръснач и всяка погрешна крачка ще заплашва и Вас и вашите отношения с гибел, падение и крах.
 

Рак

Изглежда седмици сте жонглирали работата, семейството и с най-важните отношения. Сега всичко , в крайна сметка, е приключило.. Звездите са Ви дали зелена светлина в опитите да постигнете онова, към което сте се стремили. И макар че полагате всички усилия, за да поддържате мир и спокойствие на домашния фронт, това може да бъде доста затрудняващо. Само че не се предавайте! Вие почти сте успели.
 

Лъв

Очаква Ви необикновено привлекателно приключение, който ще направи денят запомнящ се, между многото обикновени. Не трябва да мислите, че ще постигнете лесен успех. Ще се наложи да се потрудите и да проявите изобретателност, а може би и да се решите на много рискована крачка. Но все пак звездите ще бъдат на Ваша страна - в това може да бъдете уверени. Отношенията, започнали като нищо не значещ флирт, ще се развиват стремително и ще стават все по-сериозни. Ако не сте готови да се обвържете не на шега, пределно ясно кажете това на всички заинтересувани страни, защото иначе няма да можете да избегнете обидите.
 

Дева

Отлични перспективи се откриват пред Девите , ангажирани с въпроси за кариера и финансово благополучие. Днес навярно те ще имат възможност да намекнат на ръководството, че отдавна са заслужили повишение. А пък бизнесмените ще получат шанс да увеличат печалбата си, така че и те няма да останат обидени. За съжаление в любовта на Девите няма да им върви. Ако през този ден имате неблагоразумието да се влюбите, вълненията, сълзите и недоразуменията ще бъдат практически неизбежни. Ще преживяват и тези, които не за първа година са близки със своята „половинка”: коктейл от ревност, подозрения и неизказани упреци няма да способства за доброто настроение.
 

Везни

Денят е много повече подходящ за самостоятелна работа, отколкото за съвместни проекти. Доста трудно ще се окаже намирането на общ език със сътрудници и делови партньори, а и тези, които са Ви съюзници доста често ще допускат досадни, и от време на време даже глупави грешки. Везните – ръководители трябва особено внимателно да наблюдават подчинените си и да внимават дали всички техни указания са разбрани правилно. Доста добре се разбирате с представителите на по-възрастното поколение, но в отношенията с децата има още какво да се желае. Ще са Ви нужни изключителна деликатност и биволско търпение, за да не обидите капризничещото
 

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други - недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.
 

Стрелец

Ако имате намерение да се разделите със своя така омръзнал Ви и до болка познат и предсказуем партньор, днес е най- подходящия ден. Намекнете му, че нямате интерес от продължаване на връзката . Каквато и да бъде реакцията му, трябва да останете до край спокойни и невъзмутими.
 

Козирог

Денят е напрегнат и неспокоен, и Вие през цялото време ще се съмнявате в правилността на избрания път. На практика Ви критикува буквално всеки, който не го мързи, и никой не Ви дава възможност да се оправдаете или да мотивирате своите постъпки. Тази ситуация е крайно дискомфортна, и Вие, макар че сте обичайно спокойни и разумни, днес може да извършите редица неочаквани и необмислени постъпки. Творческата дейност, обаче, ще се окаже много ефикасна. Тя ще се отрази благотворно на Вашето емоционално състояние, и ще Ви помогне да забравите за негативните емоции.
 

Водолей

Слезте на земята! Възможно е това да предполага въвеждане на ред на работното място или в дома ви, съпроводено с въвеждане на ред във Вашите мисли. Това ще Ви даде възможност да се оправите с детайлите - същите тези, в които толкова не обичате да вниквате, макар че това от време на време се налага. Усилията Ви няма да бъдат напразни, макар че в дневния Ви график неминуемо ще има и други точки...
 

Риби

Днес ще се чувствате малко по-нервни. Внимавайте, защото това може да ви се отрази на физически план и дори да повлияе на техниката, с която работите. Днес е подходящ момент да разчистите всичко ненужно около себе си.



Премиерата на ,,Нито звук: Ден първи'' ще се излъчи във врачанското кино
Силно земетресение удари Перу, издадено е предупреждение за цунами
Откриха изложба „Белоградчик – скалната столица на България” СНИМКИ
145 години от създаването на Военноморските сили на Република България отбелязаха в Козлодуй СНИМКИ
Технически проблеми затрудняват процедурата по издаване и замяна шофьорски книжки
Във Видин тържествено отбелязаха 145-та годишнина от създаването на Военноморските сили на Република България СНИМКИ