Събития

Със забележителен концерт ДГ „Европейчета“ отбеляза патронния си празник СНИМКИ

  10.05.2024 07:00             
Със забележителен концерт ДГ „Европейчета“ отбеляза патронния си празник СНИМКИ

С пищен концерт-спектакъл, в градската концертна зала на Община Враца, Детска градина „Европейчета“ отбеляза патронния си празник и Деня на Европа – 9-ти май.
Заместник-кметът Петя Долапчиева поздрави присъстващите от името на кмета Калин Каменов. „Честит празник на Обединена Европа и на детската градина! Пожелавам здраве, високи цели, устременост, щастливи детски усмивки, успехи и за екипа, и за децата!" – каза в приветствието си г-жа Долапчиева. Директорът на детското заведение – Пламена Цветанова благодари на колегите си за високия професионализъм и им пожела да продължават да бъдат пример за децата, както и на родителите за подкрепата.
Празничната програма посветена на Деня на Европа продължи с много песни и танци, представени от талантливите възпитаници на детското заведение. Както Конкурент писа участие в тържеството взеха и гост-изпълнителите от Център за работа с деца, хор „Детелинки“, балетно студио „Арт“ към Народно читалище „Развитие“, индивидуалния изпълнител Сара Ангелова и бивши възпитаници.
На празничния спектакъл присъстваха: председателят на Общински съвет-Враца Владимир Христов, зам. Областният управител на Враца Николай Николов, началникът на РУО Лорета Колева, общински съветници, директори на детски заведения в града, представители на образователни институции и родители.
Снимки: Йордан Недялков 

/Г.Р./



Враца разполага с още едно обновено предблоково пространство СНИМКИ
12 проучвания бяха представени в Mайските краеведски четения в Мездра СНИМКИ
В Монтана двама се отказаха от битката за парламента
Испания извика посланичката си в Аржентина след думи на аржентинския президент Хавиер Милей, породили полемика
Деница Симеонова: Ще бъда гласът на Северозападна България в Брюксел СНИМКИ
Денят на Джебел събра в родопския град гости от страната и чужбина