Лайфстайл

Хороскоп за днес, 8 май

  08.05.2024 06:00             
Хороскоп за днес, 8 май

ОВЕН
Продължавате напред - Активна ще е следпразничната седмица за вас. Това се потвърждава и от сряда, която ще бъде успешна за всички онези, които са се заели сериозно със задачите си. Избягвайте конфликтите и пререканията следобед, за да не загубите напразно времето си. Завършете някои изостанали дела до обяд.

ТЕЛЕЦ
Малка промяна - Стабилност е опорната дума в хороскопа ви за днес. Ще се реализирате пълноценно. Доволни сте от себе си. Днес можете да направите мъничка промяна, която да обнови начина ви на работа или живот в зависимост от това – какво искате. Имате късмет и се радвате на подкрепа в личен план. Започвате нов период.

БЛИЗНАЦИ
Изчакайте - През целия ден се чувствате нервни и неудовлетворени. Желаете да промените нещо, но ще го направите прекалено рано, без все още да му е дошло времето. Бързането не ви позволява да изпипвате нещата докрай. Вечерта сте особено избухливи. По-добре е да останете насаме със себе си, вместо да се срещате с приятели.

РАК
Промени в плановете - В сряда очаквате всичко да ви върви по вода. Имате такава нагласа. За съжаление, не през целия ден обстоятелствата са точно такива. Често плановете ви се объркват и изискват да ги променяте в последния момент. Не се отказвайте от набелязаните задачи. Липсва ви енергия и ентусиазъм заради променливото време.

ЛЪВ
Денят е прекрасен - Днес имате ясни решения за бъдещето си. Имате представа какво искате да ви се случва и по какъв точно начин да го предизвикате. Денят е подходящ за начало. Подходящ е да започнете нещо начисто. Да подпишете договор, да си купите нещо, което ще ползвате с удоволствие.

ДЕВА
Предизвикайте успеха - Луната е в благоприятна позиция спрямо вашия знак. Дарени сте с добро настроение и позитивна нагласа. Имате желанието да стартирате нещо ново. Не забравяйте да го подемете в следобеда, а до тогава сте длъжни да завършите всички вече предприети в предпразничната седмица действия. Така успехът ще бъде с вас.

ВЕЗНИ
Не прибързвайте - Напрежението, което чувствахте в последните дни, днес е причината да се отнесете несериозно към доста ангажименти. Внимавайте в деловата дейност, защото можете да допуснете грешки или просто да вземете прибързано решение, което за момента ви носи успех, но в дългосрочен аспект ще се окаже губещо.

СКОРПИОН
Рутина - Работете усърдно за преодоляване на всички трудности пред себе си. Отложете онези действия, в които се чувствате неуверени. Често рутинните ангажименти ще преобладават в работата ви. Нормално е, такъв е периодът. До обяд завършвайте всичко старо. Новите начала подемайте в следобеда.

СТРЕЛЕЦ
Силна мотивация - Спокойни сте, денят е благоприятен, носи ви положителни промени и шансове да се справите с трудностите. Работете усърдно. Важно е да завършите започнатите дела в срок и да не отлагате висящи задачи. Нещо ще ви мотивира да подемете още един проект на работното място. Той ще ви донесе допълнителни приходи.

КОЗИРОГ
Не ви разбират - Водите разговорите с приповдигнато настроение. Не влагате зла умисъл в думите си, но заради начина, по който ги изказвате, често бивате разбирани погрешно. Едно говорите, друго се разбира. Водете разговори спокойно и обмислено. Ще видите, че така хората ще реагират по-добре.

ВОДОЛЕЙ
Завършете старото - Времето ви носи носталгични настроения, но това няма да се отрази негативно на днешния ден. Избягвайте противоречията. Не си заслужава да хабите енергия в излишни спречквания. На работното място се съсредоточете в завършване на старите задачи до ранния следобед. Има недовършена работа от миналата седмица.

РИБИ
Намерете вдъхновение - Силата ви е в организацията и концентрирането на усилията в една точка. Постигнете ли го, сряда обещава да бъде благоприятен и успешен ден. Не позволявайте на лошите мисли да се пропиват в съзнанието ви. Обновете ежедневието си с нещо, което правите за първи път. Нещо, което ви вдъхновява и дава сили за живот.

ПМ-С



БЪЛГАРЕ гостуват във Враца с емблематичния спектакъл ПАИСИИ
Десетки спортисти се включиха в Деня на българския спорт СНИМКИ
Захарова нарече посещението на Путин в Китай съдбоносна стъпка, определяща бъдещето на цялата планета
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на границата с Румъния
Враца с още красоти в центъра
Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия официално подкрепи Доналд Тръмп; той призова членовете на асоциацията да гласуват