Лайфстайл

Хороскоп за днес, 7 май

  07.05.2024 06:00             
Хороскоп за днес, 7 май

Овен - този вторник ще имате възможността да се изявите в добра светлина. Едва ли ще има по-смели и отзивчиви от вас. Ще станете за пример!

Телец - днес е много важно да вярвате повече в себе си. Сега ще можете да покорите връх, за който преди само сте мечтали.

Близнаци - не търсете прекалено силни усещания. Съсредоточете се върху вашата работа и ако не ви питат - не отговаряйте. Има и такива дни.

Рак - началото на деня няма да започне по най-приятния начин, но краят му със сигурност ще Ви поднесе множество приятни моменти. Бъдете оптимисти.

Лъв - не се колебайте да потърсите съдействие, ако имате нужда от такова. Не се учудвайте, ако той поиска нещо в замяна - такива са правилата на играта.

Дева - бъдете конкретни и ясни в намеренията и желанията си. Не се впускайте в спорове, само ще загубите време и енергия. 

Везни - не бързайте с песимистичните заключения. Нечии думи ще ви върнат вярата в собствените ви способности. Споделената мъка е половин мъка.

Скорпион - не бързайте с действията, ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Заемете позиция на наблюдател и така няма риск да направите някоя грешка.

Стрелец - не си поставяйте сериозни задачи, няма да ви е лесно да се справите с всичките. Обърнете повече внимание на качествената комуникация. 

Козирог - днес е ден, в който е много важно да намерите общ език с околните. От нивото на комуникация ще зависи успехът ви днес.

Водолей - този вторник ще ви е нужна малко повече смелост. Трудна е само първата стъпка, от там нататък всичко ще ви е много по-лесно.

Риби - наблюдавайте внимателно другите. Не коментирайте и не съдете, а си направете изводите, които ще са ви полезни за бъдеще. 

/Г.Р./



Европейската нощ на музеите предизвика дълги опашки пред музеите
Община Видин бе домакин на втория кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене „Младежта за безопасност на движението“
Британските тори изостават на лейбъристите с 18 процента, показва проучване
Над 200 участници от област Стара Загора се включиха в първото издание на фолклорния празник „В подножието на Асара“ в Николаево
Семейство от Берковица дари макет на Етнографски музей – Берковица
Двама израелски войници бяха убити в южната част на ивицата Газа, съобщиха военните