Избори Събития

ДПС Враца с нов водач на листата

  06.05.2024 13:00             
ДПС Враца с нов водач на листата

В Районната избирателна комисия бяха внесени документите на 12 кандадити за народни представители за област Враца. Валентин Тончев, Каролина Кьолер /Мездра/, Христо Найденов /Враца/, Марин Цветков /Враца/, Стефан Вълков /Козлодуй/, Мехти Димитров /Бяла Слатина/, Христо Иванов /Мездра/, Светлин Герасимов /Враца/, Стефан Ангелов /Хайредин/, Вероника Петкова /Мизия/, Бранимир Бочев /Бяла Слатина/, Мирчо Мирчев /Мездра/ са хората, на които ДПС ще разчита. 

Водачът на листата Валентин Тончев е народен представител от 49 НС. Той е завършил Социология и Икономика, както и магистратура по Международни отношения в Университета в Страсбург, Франция. За пръв път той повежда листа в областния град. "За мен е чест да бъда начело на този отбор във Враца. Ще се борим за максимален резултат от региона. Влизаме с високо вдигната глава в предстоящата кампания. ДПС е отговорна партия, с подготвени експерти, които да защитават стратегически важните за страната приоритети. Листата ни е еманация на разбирането на д-р Ахмед Доган, че политика се прави за бъдещото поколение и в името на младите хора. И не случайно имаме млади хора като кандидати за народни представители", каза Тончев днес във Враца.  
Христо Найденов – едно от остриетата на ДПС във Враца, събрал над 570 преференции на последния местен вот и част от състава на общинския съвет, заяви, че за него е приоритет да запази добрия резултат и да привлече още млади хора, които да припознаят политиките на партията. Найденов е председател на областната структура на младежкото ДПС. 

Лиляна Рашкова 



Ето какво време ни очаква днес
В Козлодуй се проведе първият Национален крос „По стъпките на Ботев” СНИМКИ
Вечерно бдение днес във Враца
Хороскоп за днес, 19 май
Междуведомствени работни групи ще ускорят реализацията на проекта за нови ядрени мощности в АЕЦ „Козлодуй“
Тур на книгодарите в Национална кампания "Зелено четене" във Враца СНИМКИ